Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Accident grav lângă Spitalul Vechi! Femeie prinsă sub mașină, florărie distrusă!

Accident grav lângă Spitalul Vechi! Un BMW a distrus în această dimineață florăria de lângă Spitalul Vechi. O femeie ce se afla pe stradă a fost prinsă între mașină și cărămizile din ziduri.

ACTUALIZARE: Femeia a murit la spital. A intrat în stop cardio respirator şi nu a mai putut fi salvată.

ACTUALIZARE: Ce spune Poliţia:

Azi, la ora 07.50 Politia a fost sesizata cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Ady Endre. Un autoturism condus de un barbat de 30 din jud. Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare.

In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare. In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool.

Cercetarile sunt în desfășurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier”.

ACTUALIZARE: Ce spun pompierii despre accident

În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui accident rutier petrecut în Piața Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare.
La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor).
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit 2 persoane implicate în accident, soferul autoturismului și o persoana de sex feminin (pieton) încarcerată între autoturism și un zid.
Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Vom reveni cu detalii.

Citește și:

29 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    După accidentele din ultima vreme eu cred că cei de la rutieră ar trebui să-și ia foarte în serios atribuțiile. Deja nu se mai poate. Luna trecută pe Păuleștiului omoară o copilă nevinovată pe trecere de pietoni iar acum deja unii decolează/aterizează direct pe trotuar??? Dar asta este când nu se pune accent pe prevenție.

    • Popică Răspunde

      Te asigur că acesti militzieni de rahat sunt mai degrabă ocupati cu iesirea la pensie!La pensie specială!

  2. Driver Răspunde

    Masinile cu tractiune spate sunt pt soferi cu experienta si chibzuiti , nu pt tineri neinstruiti care doar atat stiu “BMW = cea mai tare masina ” si cred ca trebuie sa depaseasca pe toata lumea.

    • Schumi Răspunde

      Iti dai semana ca i sa FACUT RAU cand a observat cum ii fuge spatele.

    • altu fără bmw Răspunde

      Da, dar spune-mi te rog, explică-mi ce a reținut din conduita preventivă șoferul în cauză? 🙏🙏🙏 Adică stație de autobus în ambele părți, trecere de pietoni, intersecție nesemaforizată, linie continuă …. Cum drq a primit permisul șoferul la vremea respectivă? Eu când am luat permisul exact acolo mi-a sărit cu o bicicletă un moș kamikaze din fața unul bus oprit în stație. Degeaba am așteptat autobusul pentru că tot nu am văzut biciclistul când a plecat autobusul din stație. Viteză îți dai seama că nu am avut. Dar nici nu am aterizat așa. Pentru așa ceva trebuia să fi avut mult peste 50 km/h. De atunci evit pe cât posibil zona.

  3. Andrei Răspunde

    Va rog sa nu judecati.
    E vorba de o problema medicala la mijloc, in acest caz. De aceea a pierdut controlul volanului.

    • Andreea Răspunde

      Pana la proba contarie. Daca ti rau apesi frana in mijlocul drumului, bagi avarile si suni la 112.

      Din poze se vede cum acoperisul florarie sa deplasat de pe peretele din spate. Deci sigur nu a avut 50 de km la ora, nici 30 avand in vedere ca exista 2 treceri de pieton.

      Politia rutiere ar face bine sa caute toate inregistrarile video in care apare BMW-ul.

      • Ion de pe peron Răspunde

        In cazul BMW-urilor nu se caută inregistrările!Se sterg inregistrările!!!Vezi cazul de la Ardud cu militzianul ăla betiv!

    • ietesipeasta Răspunde

      daca erai tu sub masina cum judecai????

      omu’ a daramat o cladire circuland in localitate, problema medicala, sigur, la creier

    • Observator Răspunde

      Si pentru primar, statiile de autobus mai bine protejate, cu parapeti metalici si/sau stalpi metalici in functie locatie.

      Sa veizi cand va intra unu intr-o statie de autotbus plina, gen Lucian Blaga Unio sau C2 langa farmacii. La ultima calatorii stand la jumat de metru de carosabil. Daca asa scrie in manuale ca ii corect eu sunt Popă!

    • H&R Răspunde

      @Observator poti pune acolo si 1 km/h sau chiar si 0 daca i se face rau nu mai vede indicatorul. Eu cred ca ulterior dupa accident i-a cazut varul sau calciul sau ce a cazut lui/ei, cand a vazut ce a facut cocalarul.

  4. Satmareanul Răspunde

    Andrei …

    Are o problema medicala si de aia a trecut pe contra sens ? adica nu putea astepta ca sa mearga cu coloana formata in fata lui? Spune-mi te rog cand esti bolnav cu mintea atunci faci asa ceva … sunt de parere ca asemenea oameni trebe sa moara … ca altfel urmatorul poate fi chiar tu caruia ii distruge viata … asa ca pacat ca a scapa in viata!

    • altu fără bmw Răspunde

      Știi cum se spune, nu? Mama tâmpiților e mereu gravidă. E trist, foarte trist. Dar tot așa a murit și fetița pe TRECERE DE PIETONI pe Păuleștiului sau săptămâna trecută pe Botizului o doamnă de 42 de ani. No comment! Măi oameni buni ce tot căutăm scuze în astfel de situații?! Sper din toată inima că nu va fi cazul.

    • Gino Răspunde

      Esti sigur ca a intrat in depasire?! Nu de alta dar mai sunt multi “Andrei” care mananca orice zboara.

    • Andrei Răspunde

      Problema medicala implica faptul ca omul si-a pierdut cunostiinta instant.
      nu a mai apucat sa reactioneze deloc

      • altu fără bmw Răspunde

        Atunci să facă frumos și să nu conducă. Și eu am diabet și înainte de a urca la volan îmi verific glicemia. Asta se cheamă să fii responsabil.

  5. Relu! Răspunde

    Rahati de bani gata!Ei nu vor sa mearga ca oamenii si civilizati pri oras cu viteza mica …numai cu 100la ora!Trebuie anulat permisul URGENT!👹👿👺👹👿

  6. Anonim Răspunde

    La milițieni anulat dreptul de munca în Politia Romana

  7. Oradean Răspunde

    BH 71 ART ? Arta, fratilor..

  8. altu fără bmw Răspunde

    Am înțeles că din păcate femeia accidentată a decedat. Sunt curios ce va urma pentru că sincer nu se mai poate. Este mult peste ce poate înțelege un om normal și asta chiar dacă șoferul în culpă ar avea probleme medicale.

  9. Xman Răspunde

    Viteza a fost foarte mare a celui cu BMW -u, nu se dărâma un zid cu 50km pe oră , jegul trebuie dus la arestare și anulat carnetul, mai ales că victima a decedat!!!

  10. Garuboz Răspunde

    Se circula an orasu asta ca pe pasune .Am vazut tractorist ,sofer detir de,bascula ce s-a mai vorbesc de nazdravanii care antr-o mana tin telefonu si an cealalta tigara nu semnalizeaza de cred ca toata lumea stie unde merge individu si trbuie sa-i faca loc la Dorel(de fapt sant o droaie de dorei).Ori cum cei de la rutiera ar trabui s-a puna picioru an prag ,mai ales cu vorbitu la telefon cand conduci.

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Așa este cum spui dar aș fi foarte interesat să aflu cine ți-a fost profesor de limba română. Am numărat 8 greșeli mari în epistola ta. Nu suntem la școală la ora de română dar totuși …

  11. unu Răspunde

    este o camera rotunda frumoasa pe colt,daca nu functionatea trebuie dat un sut in fund la chisluca, ca sunt in subordinea lor , acolo se poate vedea exact ce si cum a fost

    • Cameraman Răspunde

      Poate inregistrările au fost deja indepărtate!Ca si in cazul militzistului Smechelnic de la Ardud când au fost sterse inregistrările de pe DVR-ul Primăriei!Ca să nu fie probe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.