Ultima actualizare: azi, 09:29

Naţionale

Arafat: Cei care critică să vină cu soluții mai bune dacă le au. Dacă nu, să accepte măsurile luate!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, le cere românilor care critică măsurile luate de autorități pentru oprirea epidemiei de COVID-19 să vină cu soluții mai bune, dacă le au.

Raed Arafat a declarat pentru TVR că cei care îndeamnă la nerespectarea regulilor nu fac altceva decât să contribuie la răspândirea noului coronavirus. În plus, pot deveni ei înșiși victime ale infecției.

,,Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa”, a transmis Raed Arafat, șeful DSU.

În ceea ce privește vacanța de iarnă, șeful DSU spune că ar fi de preferat ca românii să nu-și facă planuri pentru a pleca în străinătate. Iar asta pentru că există riscul ca țara în care vor să meargă să impună restricții.

Sursa: Digi24

 

7 comentarii

  1. ... Răspunde

    TESTARE ÎN MASĂ NU CE FACEȚI ACUM!!!! ȘI UTILIZARE DE TESTE RAPIDE NU ACESTE PCR-URI CARE DAU RATEURI ÎN VESELIE!!! SATISFĂCUT?

  2. asdfg Răspunde

    O solutie ar fii sa isi dea demisia Arahat. Poate o sa scada si nr de imbolnaviri 😉

  3. Herr Herlitz Răspunde

    Uite măi idiotule! De exemplu OUG-ul de azi că asimptomaticii să se trateze acasă trebuia dat acum 6 luni!!! Uite una din exemple cât de bine “luptați” împotriva plandemiei. Dar bine că măcar v-ați trezit în ceasul al 12-lea. Eu atâta spun că vine să dați socoteală pentru măgării. Nu e aminințare, e o certitudine. Pe care planetă vă veți ascunde voi toți, inclusiv tu Arafat cel cu mașini de salvare achiziționate aiurea fără număr, fără număr? Sau și alte lucruri. Prietenii știu de ce. Că acum tac? Înseamnă că au nevoie de tine. Dar mai ții minte când Băse a vrut să se descotorosească de tine? Știi că la români este o vorbă “eu te-am făcut, eu te omor”. Să nu am dreptate. Aveți grijă toți de sănătatea voastră.

  4. Cetatean Răspunde

    O scursura musulmana pe pamantul Romaniei.Trebuie sa ne revendicam tara inapoi de la netrebnicii straini ca Wiermer si Cacafat.

    • Rrrr Răspunde

      Ce vrei mai boule ? Rrumani numai atunci se simt bine cind sunt condusi de otomani , fanarioti , nemti si de maghiari.

      • Cetatean Răspunde

        Esti un tigan alfabetizat…dar nefunctional,mai “rrumanule”.Sau vreun maghiar…Maghiarii au pierdut Transilvania deja de peste 100 de ani…ce puternica e Ungaria /sarcasm …Romanii adevarati sunt oameni,nu sustin musulmani ca Cacafat(cacofonie intentionata) sau viermi tradatori de tara,traficant de copii ca Wierme-r.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.