Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

PNL Satu Mare şi-a stabilit candidaţii la parlamentare: Adrian Cozma şi Ovidiu Duma

PNL Satu Mare şi-a stabilit, astăzi, candidaţii la parlamentare. Potrivit surselor PortalSM, avocatul Adrian Cozma deschide lista la Camera Deputaţilor, iar primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, ocupă prima poziţia la Senat.

Pe cel de-al doilea loc la Camera Deputaţilor se află omul de afaceri Ioan Savu din Negreşti Oaş.

Lista a fost votată în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PNL Satu Mare şi validată în Consiliul Director, din care fac parte toţi preşedinţii de organizaţii locale.

 

13 comentarii

  1. unu Răspunde

    cel fel d eom poate si duma asta dupa ce ii ales de localnici el zice pas si merge ca senator stiu leafa e mult mai mare si nu face nimica, si poate sa se plimbe cum vrea curul lui, deci daca astia 2 cu papiciulo ajung in parlament eu ma mut din romania, sincer astia nu au nimica cu politica, un avocat care a facul liceu forestier industria lemnului , putea fi un tamplar bun, si papiciulo mie greata de aceasta femeie daca nu era in politica nimeni nu auzea de el poate doar babut barmanul sef fost city manager al orasului, ce sa zic voi alegeti dar eu sper din tot sufletul sa nu ajunga in parlament.

  2. Rrrr Răspunde

    Ati vazut cu calu se poate urca si pe scari.

  3. Gyuri Răspunde

    Cei mai buni.
    Trebuie votați.

  4. Doru Răspunde

    Ras cu plans/ Baliga de manz! Tara asta ajunge de rasul lumii. Imbecilii si tupeistii intra in parlament… Si nu la Duma ma refer

  5. Dragnea Răspunde

    nutotei.ro

  6. Ionel M. Răspunde

    Felicitări și mult succes candidaților PNL Satu Mare pentru Parlamentul României!
    Îi cunosc personal pe acești candidați, fapt pentru care, în cunoștință de cauză, cred că sunt cei mai îndreptățiți să reprezinte Satu Mare în Parlament.
    Adrian Cozma, președinte interimar PNL Satu Mare a avut o prestație foarte bună la alegerile locale, poziționându-se pe locul secund pentru președinția Consiliului Județean. Dacă nu ar fi fost votul etnic și unele jocuri politice stranii, consider că candidatul PNL ar fi fost noul președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Aș mai adăuga că în Consiliul Județean a fost o voce puternică, încercând să facă lumină în multe unghere, fapt pentru care adversarii lui au încercat să-l discrediteze, iar unii din PNL au încercat să-l elimine din politică, încercând să-l excludă din partid. Eu cred că își merită pe deplin locul întâi pe lista pentru Camera Deputaților. Mult succes, Adi!
    Candidatul pentru Senatul României, Duma Ovidiu Marius, e recomandat de activitatea de primar de calibru, cu foarte multe mandate, al orașului Ardud. De asemenea, de consecvența politică, de faptul că nu a părăsit nicidată partidul Brătienilor, că a fost o voce importantă când PNL Satu Mare s-a aflat pe nisipuri mișcătoare, când organizația PNL Satu Mare a fost desființată. Totodată, apreciez latura umană a lui Ovidiu Duma, faptul că a acordat mereu o atenție deosebită Meritocrației, fiind un Om ce și-a înțeles foarte bine menirea! Mult succes!

  7. HBC Răspunde

    MUNDRIILE ORASULUI …..BRAVO ……….PANARAMA CE SUNTETI !!!!!!!!!

  8. Anonim Răspunde

    Fiecare cu planu lui eu NU votez PNL, nu va bucurat nici PSD NU votez.
    Cum sa votez aroganta în trafic staționare periculoasa .

  9. Ion Roata Răspunde

    Bucatarie interna de partid, dar aceasta ,,bucatarie” ne priveste si pe noi muritorii de rand.
    Cat despre postacu ‘ de serviciu ,,elevat” ( sigur este Pop F!), mai bine sa-si vada de gainile lui……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.