Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Computer Tomograf de ultimă generație la Spitalul Județean. A fost pus în funcțiune

Noul Computer Tomograf (CT) este pus de astăzi la dispoziția pacienților care apelează la examinările de tip ambulatoriu. CT-ul este instalat în Secția Radiologie și Imagistică a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, iar pentru a beneficia de examinare gratuită, pacienții trebuie să dețină o asigurare de sănătate și să aibă o trimitere de la medicul specialist.

Programările se pot face la numerele de telefon 0261-748347 și 0261-748474. Pacienții care nu sunt asigurați pot apela la investigații contra cost. Vechiul CT al Spitalului Județean de Urgență este utilizat în continuare pentru pacienții internați și pentru cei care ajung la Unitatea de Primire Urgențe. O altă noutate este faptul că pacienții din Tășnad vor avea parte de investigații cu aparatul Roentgen, chiar la ei în oraș. Aparatul urmează să primească ultimul certificat pentru a fi pus în funcțiune.

Rezultatele investigațiilor realizate la Tășnad vor fi interpretate de medici specialiști din Satu Mare prin sistemul de telemedicină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.