Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

VIDEO. Mini-cascadă sub Podul Decebal. Apa curge șiroaie printre plăci

După ploile din ultimele zile, sub Podul Decebal din municipiul Satu Mare s-a format o mini-cascadă. Imaginile cu apa ce curge în șiroaie au fost postate pe Facebook de un sătmărean ce a trecut prin zonă.

Podul Decebal pare a fi compromis. Lucrările exterioare au început să cedeze, imaginile postate astăzi pe Facebook fiind un exemplu elocvent în acest sens. Apa curge în șiroaie, iar sub pod s-a format o mini-cascadă.

Sursa video Facebook/Sogor Robert

11 comentarii

  1. Ingineru' Răspunde

    Asa se intampla cand dirigintele de santier nu-i prezent, nici macar specialist in domeniu. Si, va sa zica Podul Decebal este constructie de interes national. Cine plateste?

  2. Satmarean Răspunde

    Dacă este adevărat ca dirigintele de șantier nu este specialist in domeniu , de ce nu sunt întrebati cei care l-au desemnat , pe ce criterii l-au desemnat ?
    Cei care au făcut receptia lucrării de ce nu sunt trasi la răspundere ?
    Când vom înțelege , cu toții , ca atunci când suntem plătiți din banii publici , semnătura noastră , pusa pe un document oficial , înseamnă altceva decât un exercitiu de caligrafie , și atrage răspunderi ???

    • Unu' Răspunde

      Dirigintele de șantier a fost desemnat de către constructor, cum de altfel se și face!
      Dacă ai fii sătmărean, ai știi că lucrarea a fost atribuită, în urma unei licitații dubioase și cu mult tam-tam, de către fosta conducere ciumată a orașului, condusă la vremea aceea de către dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului, unei firme, fără experiență în domeniu, din Zalău!!
      De asemenea, dacă ai fii sătmărean, ai știi că lucrarea încă nu a fost recepționată tocmai datorită multiplelor probleme apărute și incapacității executantului de a face o lucrare corespunzătoare calitativ!
      Olteanul a încercat să revină la conducerea orașului, dar, de data asta, sătmărenii n-au mai pus botul la minciunile electorale oltenești! Și sunt foarte mândru de ai mei concetățeni, din acest punct de vedere!

      • Altu’ Răspunde

        Te-ai cam atacat , musiu, in urma întrebărilor privind dirigintele de șantier și responsabilitățile celor care fac receptia lucrărilor plătite din bani publici …
        Oare de ce ?
        Știi unele și altele despre tot felul de lucrări aflate in situații similare , și te simți vizat tu și ai tai ?
        Cât despre mândria ta … e bine , însă doar cu mândria și cu refuzul de a vedea realitatea , cu lozinci și vărsat laturi si venin in stânga di in dreapta …
        VAI DE CAPUL TĂU …

      • Domnul Trandafir Răspunde

        După ce-ti mai trec nervii, lasă puțin mândria la o parte și învață sa scrii …

  3. Garuboz Răspunde

    Uitativa la lucrarea facuta linga piata din Micro 17 cum arata si ce a lasat dupa el executantul .Oare cine a receptionat aceasta lucrare ca primaria are o armata de functionari platiti regeste di banii nostri .

    • ... Răspunde

      Stai flexi că pe Goga după ce au refăcut canalizarea e mult mai rău. Stă apa și acolo unde nu stătea deloc. Nu știu ce a făcut topograful sau dirigintele de șantier pentru că e bai cu cotele date. Dar lucrarea e frumos recepționată și banii cheltuiți. Banii noștri. Cheltuiți aiurea.

  4. Ingineru' Răspunde

    Cam toate lucrarile sunt asa in mun Satu Mare, calitatea lasa de dorit.
    In alta ordine de idei, dirigintele de santier apara interesele beneficiarului (Prim mun. Satu Mare),
    R.T.E. din partea executantului. Ele sunt persoanele direct raspunzatoare de rezultatul executiei.
    Dar la noi vorbeste Primaru, Administratorul public si Sefu de echipa….si cativa fotografi….

    • Cetățean Răspunde

      Pai hai sa nu mai stam doar și sa comentam ; am putea da o mâna de ajutor Primarului , Adminiseatorului public , șefului de echipa …
      Cum ? Simplu: când mai constatam lucrări de calitate îndoielnică , plătite din banii publici , sa cerem verificări începând de la modul cum a fost atribuita lucrarea , execuție , receptie , TOT…
      Poate atunci , am mai putea mișca puțin lucrurile , nu putem lasa totul doar pe seama Primarului , Administratorului public , șefului se echipa ; pana la urma sunt și ei doar niște oameni …

  5. H&R Răspunde

    Daca ar curge bere nu ar fi o problema. Poate cu statul la rand. :)))

  6. Nimeni Răspunde

    Cred ca e din cauza Covid-ului, placile podului se distanteaza unele fata de altele, prin fisurile nou create apa infiltrandu-se luand pe alocuri aspectul unor minicascade. Daca acest Covid va continua sa se incapataneze sa nu dispara atunci totul se va distanta unul de altul disparand in cele 4 vanturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.