Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Coronavirus Satu Mare: 97 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat aproape 100 de cazuri noi de coronavirus. În România, în 24 de ore, au fost înregistrate peste 6.400 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 6.764 de  persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 28.10.2020 (10:00) – 29.10.2020 (10:00) au fost raportate 83 decese (52 bărbați și 31 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 6 decese  la categoria de vârstă 50-59 de ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 28 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 26 decese la categoria de peste 80 de ani. 81 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.975. Dintre acestea, 868 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.169.978 teste. Dintre acestea, 36.169 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 22.182 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.987 la cerere.

9 comentarii

  1. Rrrr Răspunde

    Bun. Incet incet ne inbolnavim cu totii. Depinde in ce. situatie ne prinde.

    • Cetateanul Răspunde

      Mda, depinde, daca mai ai loc de munca sau nu, daca mai ai mica afacere, daca-ti mai poti plati ratele la banci, daca ai fost sau nu terorizat sistemat de catre stat de un an incoace . Asa este, depinde cum te prinde .

  2. Dragnea Răspunde

    Maine vom avea 103…

  3. Statistics Răspunde

    La 9 zile se dubleaza numarul.

  4. Pt altu Răspunde

    Un jandarm sibian a murit miercuri de COVID-19, la o săptămână de la infectare. Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie. În urmă cu trei zile, bărbatul publica un mesaj despre cât de grea este lupta cu această boală, cu toate că înainte să se îmbolnăvească era împotriva măsurilor de protecție,
    Citeşte întreaga ştire: Un jandarm din Sibiu, care nu credea în COVID-19 până să se îmbolnăvească, a decedat. „Este o luptă groaznică”, spunea el acum câteva zile

    • Karma Răspunde

      R.i.p Jandarmul ala poate nu merita ce a patit, dar apropo de ce scria pe fb ,era prost de pute.. vai de mama lui,karma.

    • Altu Răspunde

      Nu avea tu treaba mea. Știi tu sigur că a murit de covid. A, așa au spus criminalii în alb,care doresc să nu mai fie cercetați pt malpraxis. Pe ăștia să îi cred. Oricine moare acum a avut covid. Dacă se moare așa într-o veselie de covidu asta,cum se face că sunt mai puțini morți în 2020 făță de 2019? Poartă botniță și îi fi nemuritor.

      • statistica Răspunde

        Dupa mintea ta daca azi sunt 14 grade afara maine nu pot fi 15 pentru ca vine iarna. Problema e ca te crezi destept. Nu esti.

        • Altu Răspunde

          @statistica, eu nu le scot din burtă, cifrele vorbesc. Boală mortală și sunt un milion de morți la 8 miliarde. Ia să vedem câți sunt morți de foame,accidente,sida, malarie,etc. Să interzicem și fumatul,alcoolul că și astea omoară. O să zici că nu se ia,dar și fumatul pasiv dăunează,alcoolul duce la crime și alte violențe. Plus că statul cheltuie o grămadă de bani cu tratarea lor. Toată ziua covid, aveți blocaj mental. Abia aștept să fie economia la pământ să nu aveți nici după ce bea apa și bani pt curent. Abia atunci va dispărea covidul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.