Ultima actualizare: ieri, 18:03
Locale

Descindere în forță la traficanții de droguri din județul vecin. Un tânăr a fost arestat

Poliţiştii de frontieră maramureșeni şi lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Rona de Sus – județul Maramureș la persoane implicate în traficul de droguri. Faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Poliţiştii de frontiera maramureșeni şi lucrători de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au demarat activităţi specifice în vederea identificării şi probării activităţii infracţionale a unor cetăţeni români care acţionau coordonat la săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc”, cu scopul de a obţine beneficii financiare.

Astfel, în ziua de 16 octombrie a.c., în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Maramureș, oamenii legii au descins la trei domicilii de pe  raza localității Rona de Sus – județul Maramureș, la persoane implicate în activități de trafic de  droguri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, astfel: 72 gr cannabis, 26 plante de cannabis, 120 comprimate M.D.M.A. (metilendioximetamfetamină), semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de proveniență Belarus și Duty Free, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte elemente probatorii şi înscrisuri.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus punerea în aplicare a unui mandat de aducere faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, pentru comiterea infracțiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Cercetările sunt continuate de procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, care a dispus în cursul zilei de 16 octombrie reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. În cursul zilei de azi, 17 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus pentru persoana în cauză măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

3 comentarii

 1. 😁😁 Răspunde

  Cannabis drog de mare risc 🤣🤣🤣

  • Golf Răspunde

   La fel ca țigările duty free… Asta este problema lor, iarba și semințele de iarbă, lucruri cu adevărat importante numai sunt în țara asta.

   Nevertebrații s-au pus din nou pe amenzi fără număr de vreo săptămână. Nu ai botniță pe față sau nu este “corect” purtă, pac amendă. Nunți, botez, pac amendă și eventual și dosare penale. Stat polițienesc fascist.

 2. BaDaIa Răspunde

  Iarba asta foarte periculoasa la noi in Romanica ….. Oricum, nu fumati iarba in Romania. La noi, iarba ucide! Doar daca treci granita devine un drog usor ( mult mai slab decat alcoolul) sau tratament natural pt unele boli . La noi faci PUSCARIE!! pt o joana! La noi doar daca esti parlamentar , furi bani si tragi pe nas e legal. Puiu lu Tziriac e cu praf in nas dar baiatu ala de 18 ani din scara vecina e la puscarie pe vreo 3 ani ca o fumat una la coltz. Mare atentie , daca vedeti pe unu ca fumeaza iarba, fugiti! Nu se stie ce apucaturi are. Poate sa va ignore si sa fiti luati pe nepregatite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.