Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Satu Mare: O petrecere cu zeci de persoane, spartă de intervenția Poliției

La data de 16 Octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul ca într-un local din Satu Mare se desfășoară un eveniment privat.

Astfel, în urma verificărilor desfășurate de polițiști, aceștia au identificat aproximativ 70 de persoane care participau la un eveniment privat în interiorul unui local.

Ca urmare a celor constatate polițiștii au luat măsuri de sancționare și de suspendare a activității în localul respectiv, astfel toate persoanele au părăsit locația.

Sursa: IPJ Satu Mare

13 comentarii

  1. Satmarean+1 Răspunde

    Foarte bine. Sa se redeschida acel local cand o sa- i dau eu aprobare. Sper ca a luat si o amenda pe care sa o tina minte patronul la fel si DJ- ul.

  2. Gabi Răspunde

    Măi Gusti da tu nu ești normal ???

  3. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    Nu prea înteleg cum de mai are autorizatie restaurantul Capricii din incinta Nepi mall?!? În fiecare weekend sunt organizate petreceri si programe, unde participã muuuult mai mult de 50 persoane!
    Politia nu se autosesizeazã sau s-a înteles cu Fusle? ☠️😕

  4. Loto.... Răspunde

    E periculos sa se intalneasca si doi oameni, vecini ,rude ,prieteni , ca virusul trece de la unul la celalalt, d-apoi unde sunt mai multi.
    In curand totul va fi o ruleta ruseasca.

    • Golf Răspunde

      Ceea ce este cu adevărat periculos este pandemia de prostie pe care o înghit pe nemestecate cei care urmăresc mass media…

      Așa frumos este explicat aici încât doar o persoană cu handicap mintal sever nu ar fi capabilă să înțeleagă:

      https://www.globalresearch.ca/coronavirus-why-everyone-wrong/5718049

      • Unul Răspunde

        “Cu adevarat periculos” este faptul ca sunt mult prea multi “inteligenti” la fel ca tine !

        • John Doe Răspunde

          @Unul,

          Ce te propune sa numesti pe altii “inteligenti” cand tu citesti, asculti doar ce se mananca in mass-media RO. Daca ai avea o educatie calumea sau ai citi mai mult, poate nu ai fi atat de usor de manipulat. Virusi/boli au existat tot timpul si se vor mai naste si altele, se numeste evolutie. Incearca sa citesti, asculti ce zic alte state mai transparente si educate in privinta Covid-19 fiindca la noi vorbesc cei cu bac-ul neluat sau cu mastere/doctorate facute la fara frecventa. Prefer sa-mi formez propria opinie despre aceasta situatie, citind diferite studii ale oameniilor de stiinta fara a incerca sa conving restul masei ca eu detin “adevarul” absolut.

    • Păcănele Răspunde

      @loto,nu te mai întâlni cu nimeni,stai în cușcă pt tot restul vieții. Virusul nu va dispărea, și de acum înainte mereu vor apărea alți viruși. Zarurile au fost aruncate. Dar dacă te sinucizi mai ai o șansă să scapi.

  5. eManuel Răspunde

    Stati sa vedeti cand va apare vacinu si va fi activat cu tehnologia 5g!

    Cautati salvare! Rugativa si pocaitiva!
    Trezitiva! Vine apocalipsa!! Rugativa!

    • corector Răspunde

      Rugaţi-vă, pocăiţi-vă… Dacă tot ne dai sfaturi fă-o corect în limba română. Toţi agramaţii s-au trezit că sunt deştepţi şi pot da sfaturi.

  6. Xman Răspunde

    nu toti au 8 clase și au învâțat gramatica elementară a limbii române, dar on line merge!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.