Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Doliu în muzica populară. Îndrăgitul interpret Vasile Barani s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii populare. Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din Maramureș, a murit marți noaptea.

Se pare că acesta se confrunta cu probleme de sănătate, însă nu într-o formă gravă, care să îi provoace decesul. Conform vasiledale.ro, acesta s-a simțit rău duminica trecută. S-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmației, unde a rămas internat. Acolo i s-a făcut testul Covid, care a ieșit pozitiv. Astăzi urma să fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din păcate a decedat astăzi la primele ore ale dimineții. Îndrăgitul artist avea 62 de ani.

„Drum lin spre stele! Ai fost și vei rămâne o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramureșene! Un prieten care s-a grăbit să plece într-o lume mai bună! Condoleanțe familiei! Rămas bun Vasile Barani!” a scris unul dintre colegii lui Vasile Barani.

Acesta a fost internat în urmă cu trei zile la Spitalul Municipal Sighet, unde a și decedat. Vasile Barani a făcut mult timp duet cu interpreta Ancuța Anghel, iar melodia lor “La moară la Niculai”, a devenit una dintre cele mai cunoscute melodii din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.