Ultima actualizare: azi, 18:09
Locale

Două tinere au furat cosmetice dintr-o farmacie. Prinse de un jandarm aflat în timpul liber

În cursul acestei dimineți, plutonierul major Biro Mihaly, aflat în timpul liber, și a propus să-și înceapă ziua ducându-și copilul la școală. Acesta fost abordat de către administratoarea unei farmacii din municipiul Carei, care l-a informat despre faptul că două tinere au sustras din farmacie câteva produse cosmetice.

,,Colegul nostru a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a pornit în căutarea celor două femei, pe care le-a identificat, la câteva străzi distanță, în fața unei brutării. Continuarea este simplă, colegul nostru și a declinat identitatea, le-a legitimat pe cele două femei, și le-a comunicat motivul pentru care le a abordat”, spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Inițial, cele două tinere au negat totul, dar la prezentarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și au recunoscut fapta. Finalul a apaținut patrulei mixte de ordine și siguranță publică, căreia, colegul nostru i-a solicitat sprijin pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.