Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Șoferul BMW-ului ce a lovit mortal o femeie pe trotuar, cercetat pentru ucidere din culpă

Șoferul BMW-ului ce a lovit mortal o femeie aflată pe trotuar, în această dimineață, este cercetat pentru ucidere din culpă, transmite IPJ Satu Mare. 

VIDEO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a transmis un comunicat oficial referitor la împrejurările în care au avut loc accidentul mortal de pe strada Ady Endre din municipiu.

„La data de 07.10.2020, în jurul orei 07.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitați la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Satu Mare, soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 ani, din localitatea Marghita, județul Bihor conducând un autoturism pe strada Ady Endre, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Satu Mare, după care a virat dreapta și a intrat într-o florărie situată în zona stației de oprire a mijlocelor de transport în comun. În urma impactului, o femeie de 60 de ani, din Satu Mare, aflată în incinta florăriei a fost rănită şi transportată la spital, unde a decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„

Citește și:

3 comentarii

  1. andana Răspunde

    Prea multe accidente soldate cu victime au loc in acest oras..si asta din cauza neglijentei soferilor si a traficului infernal.. nu ai curajul sa traversezi strada pe trecere de pietoni..pentru ca unii soferi nici macar nu reduc viteza. Unor asemenea soferi ar trebui sa li se ia permisul pentru totdeauna! Politie nu prea vezi pe strada..doar cand au loc unele evenimente…PACAT CA MOR OAMENI NEVINOVATI!

  2. altu fără bmw Răspunde

    La ora 19.30 iar au călcat un pieton pe trecere la biserica ortodoxă din Piața Boitor! Acum chiar nu e nimeni să audă, să vadă și să facă ce trebuie? De ce vă plătim fraților? Ce se întâmplă în orașul ăsta de câteva zile deja e prea de tot!

  3. Milițianul Răspunde

    Miliția dă amenzi pentru mască, nu au timp pentru circulație…..să îl ia naiba pe Vela cu măștile lui(COVIDUL SĂ ÎL MĂNÂNCE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.