Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Copac uriaș prăbușit în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare

Un copac uriaș s-a prăbușit, în această dimineață, în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Nu se știe încă cu exactitate cauza, însă, cel mai probabil, copacul a fost smuls de vântul puternic. După cum se poate vedea în imagini, o parte din copac a căzut pe șosea, iar norocul a făcut ca nicio mașină sau un pieton să treacă în zona respectivă în acel moment.

„Codul Galben de vânt puternic a impus intervenţia promptă a echipelor Primăriei Satu Mare, ISU Satu Mare și Poliției Locale. Pentru sesizări vă rugăm să sunați la dispeceratul Poliției Locale – 036-1919”, transmite Primăria Satu Mare. 

Meteorologii au emis Cod galben de vânt puternic în tot județul Satu Mare. Avertizarea este valabilă până în această după-masă: ,,Se vor semnala local și temporar intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55…75 km/h.”

Citește și:

Un comentariu

  1. P. Beata Răspunde

    Bulan , pune trantorii la treaba . Daca pica pe cineva cu rude mai destepte , dau in judecata primaria si va ia bugetul pe 3-4 ani . Sunt multi copaci bolnavi care asteapta o basina ca sa se prabuseasca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.