Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc din municipiul Satu Mare

Vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc din municipiul Satu Mare. Bucăţile din acoperiş au ajuns pe trotuarele curtea altor blocuri.

Totul s-a întâmplat în cartierul Solidarității din municipiu. Din fericire, niciun trecător nu a fost rănit.

„Codul Galben de vânt puternic a impus intervenţia promptă a echipelor Primăriei Satu Mare, ISU Satu Mare și Poliției Locale. Pentru sesizări vă rugăm să sunați la dispeceratul Poliției Locale – 036-1919”, transmite Primăria Satu Mare. 

Meteorologii au emis Cod galben de vânt puternic în tot județul Satu Mare. Avertizarea este valabilă până în această după-masă: ,,Se vor semnala local și temporar intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55…75 km/h.”

 

Citește și:

4 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Acoperiș făcut de mântuială, de aia s-a desprins de la vânt….
    Un Acoperiș făcut de calitate ține mult în pofida vântului

  2. Rrrr Răspunde

    Ai dreptate.

  3. Eu Răspunde

    Bucatile din acoperis au ajuns pe trotuarele curtea altor blocuri……alt articol scris de un “jurnalist” analfabet…scris de mantuiala si sa se afle in treaba…cred ca a facut limba romana cu femeia de serviciu de la scoala….:-)))

  4. observator Răspunde

    Oricum şi primăria ar putea da o raită prin oraş să semnaleze pericolele iminente cum ar fi: portanţa la vânt (se vede cu ochiul liber), lipsa unor poale din acoperiş, şubrezirea unor prinderi. Dar fug şi ei ca dracu de tămâie că nimeni nu-i obligă să facă ceva în acest sens ce le-ar aduce ceva răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.