Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Lucrările la Baza sportivă ,,Dinamo” avansează. Se montează nocturna

Lucrările la Baza sportivă Dinamo avansează, anunță Primăria municipiului Satu Mare, iar în acest moment se montează nocturna.

Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime. Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului. Cu această ocazie se va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare.

Proiectul este implementat de constructorul Atlas Sport Târgu Mureș, care are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA. Termenul de finalizare este de 6 luni.

 

18 comentarii

  1. ... Răspunde

    Pentru ce sau cine daca totul este interzis?

    • Milițianul Răspunde

      Dacă acuma e stare de alertă nu facem stadioane, drumuri, nu construim clădiri pentru că azi nu putem folosi din cauza restricțiilor?

      • ... Răspunde

        Ce optimist ești! De fapt din nickname-ul tău își cam dă seama omul de ce. Ție îți merge bine. Poți să faci pe Rambo pe stradă când îți poftește mușchii tăi. Ai o misiune.

        • Pai Răspunde

          Tu vorbesti ? … pierdut pe drum …Nimic nu e bine pentru tine , cum te mai suporti ?

        • Milițianul Răspunde

          Crezi că dacă am acest nick sunt polițist? Eu nu știu să fiu….lucrez în privat(asta ca fapt divers)

          • ...

            Văd că în alte părți le iei apărarea. Oare de ce? Poți să scrii că lucrezi și la Casa Albă din Washington. Hârtia (tastatura și ecranul) suportă orice. Oricum nu te cred.

          • covid 19

            Individul infierează orice. Dacă a fost stare de urgenţă a fost bai că nu se lucrează şi vine criza, dacă se lucrează, iată, de ce se lucrează. Îi bai că se poartă masca că nu foloseşte la nimic dar altădată infiera faptul că nu s-a impus masca ,,de la început”. La el totul e cu tâlc ascuns, conspiraţionist, manipulant etc. etc. O lume care l-a ratat în toată înţelepciunea lui deversată pe forum. Bleah!!!

    • Anonim Răspunde

      Cimitire place la …….?

    • elis Răspunde

      Pana sunt fonduri europene e bine sa se profite la maxim de ele, indiferent ca este folosita sau nu,(deocamdata) aceasta baza sportiva. Important e ca se face.

  2. covid 19 Răspunde

    Individul infierează orice. Dacă a fost stare de urgenţă a fost bai că nu se lucrează şi vine criza, dacă se lucrează, iată, de ce se lucrează. Îi bai că se poartă masca că nu foloseşte la nimic dar altădată infiera faptul că nu s-a impus masca ,,de la început”. La el totul e cu tâlc ascuns, conspiraţionist, manipulant etc. etc. O lume care l-a ratat în toată înţelepciunea lui deversată pe forum. Bleah!!!

    • ... Răspunde

      Îmi pară rău de familia ta. Văd că mai nou numai seara târziu/noaptea ai acces la internet. Asta spune multe despre starea ta de fapt. Și dacă atât înțelegi din tot ce am scris atunci …. Ehei!😤😫
      Uite ca să-ți dau un singur exemplu! Dacă conducătorilor țării le păsa de noi, simpli cetățeni! Mai ții minte reclama cu Halepoaica când bea din apa plată și ne invită afară să facem mișcare? No, a fost prim reclamă care a dispărut. Să stăm înăuntru în casă izolați până înnebunim și până ne îngrășăm peste măsură.
      Ce era dacă făceam ceva mișcare în natură??? Poate-poate eram mai sănătoși? Ce era dacă alergam pe dig sau făceam jogging oriunde? E o mare tâmpenie tot! Că doar dacă merg copiii la școală clasa trebuie ventilată și acolo cât mai des, nu? Tu ai treabă cu persoana mea nu cu ce scriu. Faptul că rști contrazis într-ale sfintei scripturi, asta te deranjează. Mai ții minte cînd învățai la școală despre Inchiziție? Cu ce diferă ce practici tu? Dreptul la gândire a fost abolit cumva?
      Între timp e ditamai focarul de covid la spitalul județean tocmai la secția de oncologie!!! Acești eroi ai lui pește prăjit!!! Despre asta ce spui? Și despre faptul că despre acest lucru nu scrie nimic aici! Nu crezi că este o informație importantă?

      • Feri Răspunde

        Activitățile sportive individuale în aer liber n-au fost interzise nici atunci.

        • ... Răspunde

          Da, dar polițaiul de amenda în draci. Puteai face numai genoflexiuni în zona domiciliului declarat. Nu puteai alerga 1 km pe dig să zicem. Experiență proprie. Nu m-a amendat doar m-a avertizat că nu sunt cuminte și data viitoare nu mai scap. Deci …. Fiecare interpretează cum vrea și și mai grav fiecare interpretează cum îi convine.

      • ... ... Răspunde

        ” DACA CONDUCATORILOR”
        ” HALEPOAICA CAND ”
        … ?

        • ... Răspunde

          Asta cu kakofonia este invenție pur românească. Dacă nu se poate altfel eu nu o să mă chinui. Capisci? În rest. Atâtea greșeli să faci matale @”multe puncte cu pauză între ele” într-un text cât fac eu. Dar ai înțeles totuși, nu?

          • Bha FASIKA

            Vaz ca nu suporti prea bine criticile , da’ tu esti as ( asshole vreau sa zic ) in toate !

  3. ... Răspunde

    @Bha, eu atâta am învățat la viața mea că cine spune ăla este așa cum spui tu. Pace fie cu tine și mai conversează singur cu oglinda. Cu mine nu prea ai șanse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.