Ultima actualizare: azi, 14:58
Locale

FOTO. Mașină cuprinsă de flăcări în centrul municipiului Satu Mare

Astăzi, în jurul orei 14:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un autoturism, pe strada Decebal din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor profesioniste, autoturismul ardea mocnit fără flacără. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă s-au degradat: instalația electrică, bordul mașinii, tapițeria și parbrizul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător, la bordul autoturismului.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Horotan Paula Răspunde

    La monentul intervenției pompierilor, “autoturismul ardea mocnit fără flacără” datorită intervenției prompte a unui angajat de la Biblioteca Județeană și a unui angajat de la FederalCoop. Fără ezitare, au folosit trei stingătoare din dotare și astfel au reușit să reducă la minim riscul unei axplozii.
    Am fost martor la întreaga operațiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.