Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Medic de la Spitalul Municipal Carei: ,,Eu sigur nu mă întorc la covizi”

Un schimb de replici a avut loc pe Facebook între doi medici internişti de la Spitalul Carei, S. A. şi C. V., care au tratat pacienţi bolnavi de coronavirus. Medicul C. V., care la începutul pandemiei spunea că noul coronavirus e o înşelătorie, a afirmat în mod public că nu vrea să se reîntoarcă la spitalul din Carei pentru a trata pacienţi bolnavi de coronavirus. În schimb, medicul S. A., care s-a infectat tratând pacienţii, s-a vindecat şi a revenit la datorie.

Totul a pornit de la o postare a medicului S. A., cel care a avertizat în repetate rânduri despre pericolul coronavirusului. „Am spus? Am avertizat? Suntem acolo? Încă nu. Urmează…”, a scris medicul pe contul său de Facebook. Replica medicului C. V. nu a întârziat să apară, acesta făcând câteva afirmații care i-au înfuriat pe internauți: „O să murim cu toţii”, „Poate mai faci boala o dată… apoi o să văd eroismele”, „Eu sigur nu mă întorc la covizi”, a spus medicul C. V.

După aceste schimburi de replici dintre cei doi medici, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Sursa: Opinie de Carei

 

4 comentarii

  1. ANDANA Răspunde

    Nici nu te mai intoarce la spital stimabile..n-ai niciun respect pentru viata umana..Hipocrate s-a rasucit in mormant la ce specii de medici exista in ziua de azi..Rusine!!!!Si daca ai curajul sa iesi din casa..trage-ti masca si pe ochi sa nu te recunoasca nimeni!

  2. Cetatean Răspunde

    E ca și cum un pompier ar spune ca nu merge sa stingă focul pentru că își pune viața în pericol. Rușine, nu e medic, nici măcar om nu e, pentru că sunt oameni adevărați care își pun propria viață în pericol, ca să salveze altă viață, chiar dacă nu sunt medici.

  3. Xman Răspunde

    Vinovata e tanti Olgula Vasilescu si PSD-ul ei ca le-au facut salarii nesimtite, de aia au ajuns asa!!! Acuma nu se mai plang de salarii, acum sa plang de conditiile de munca!! Eu zic ca sa le dea guvernul salarii mari in continuare si medicii sa numai mearga la spital de loc sa faca totul de acasa on line ca profesorii! Apropo ca si la profesori le da pomana statul spor de covid ca predau lectii on line, sa primeasca si medicii la fel sporul in continuare pentru ingrijirea si tratarea bolnavilor on line!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.