Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Poliția, controale anti-COVID în Piața Mare. Sătmărenii, verificați dacă poartă mască

Polițiștii și jandarmii au descins în această dimineață, duminică, 18 octombrie, în piețele din municipiul Satu Mare. Oamenii legii au verificat dacă sătmărenii poartă mască și cum respectă oamenii măsurile de protecție împotriva noului coronavirus.

La activităţile de astăzi, 18 octombrie, desfășurate în zonele aglomerate și în piețele din municipiul Satu Mare, alături de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și investigații criminale au participat polițiști locali, polițiști de frontiera, jandarmi,pompieri și reprezentanți ai Biroului Imigrări,  D.S.V.S.A și Protecția consumatorilor.

S-a acționat în principal pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor însă, au fost situații în care au fost constate abateri, fiind aplicate  opt  sanctiuni  pentru nepurtarea măștii în locurile pentru care legea prevede acest lucru . De asemenea au fost legitimate  87 de persoane și au fost verificate  9 societăți comerciale.

Pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară, poliţiştii satmareni continuă să acționeze atât în uniformă, cât şi în civil.

,,Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur’’, transmit polițiștii sătmăreni.

 

19 comentarii

  1. ... Răspunde

    Acum urmează să inventăm cum să mâncăm cu masca pusă? Nu contează că e aceeași mască purtată de minim o lună, e full de jeg? Doar mască să fie! E și ușor de verificat. Nu încarcă neuronul organelor. Doar că mare efect nu are dacă e răspurtat.

    • Golf Răspunde

      Eu am rezolvat ușor problema. Am luat cuterul și am făcut tăieturi pe orizontală în mască. Acum se poate respira ușor prin ea. Pentru ei este important să ai botnița pusă să arăți că te conformezi…

    • Lulu Răspunde

      Voua va punem chiloti purtati de covidati pe post de masca!

  2. Altu Răspunde

    Ceva nu se leagă cu masca asta. Se poartă mult mai mult și se respectă regulile mai bine decât acum 2-3 luni dar cazurile tot cresc. Și adevărul asta e ,că nu contează ce tip de mască porți, important e să asculți de guvernul MEU.

  3. ,Pipo Răspunde

    M-ai votați guvernul meu,o să ajungem să purtăm masca și în loc de chiloți 🙃

    • Nina Răspunde

      Mai bine invata dracului sa scrii, analfabetule !

      • ,Pipo Răspunde

        Nina dragă te văd la primăvară dacă ești așa tare când economia o să fie vai de mama ei. Abia aștept să văd ce spui tu și ceilalți înțelepți ai sătmarului că vrei nu vrei tot vă lovește și pe voi economia. Să auzim de bine.👍

  4. Lulu Răspunde

    Tie iti punem chiloti purtati de covidati pe post de masca!
    “Mai” se scrie legat, boule!

  5. ,Pipo Răspunde

    Lulu ști care este satisfacția mea, că dacă vom ajunge acolo va trebui să-i porți și tu.😄

    • Pipu Răspunde

      Cate clase ai fecior, si unde le-ai facut ?
      Mai mare rusineasa nu stii scrie dar sa te tot bagi in seama cu tot felul de ineptii !

  6. Altu Răspunde

    Fanii covid sunt super inteligenți și penelisti. Restul suntem proști și pesedisti. No,sper să moară toți inteligenții și să supraviețuim noi proștii. Doamne ajută, numai așa putem fi liberi.

    • Pipu Răspunde

      Nu ti se pare jenant sa nu stii scrie , si mai si speri “sa moara toti intelgentii”, ce se mai poate spune , decat Doamne, fereste-ne de astfel specimene…
      E plina tara de analfabeti , care dau cu bocancul , indiferent de orientarea politica pe care o au …
      Penelisti, pesedisti, toti sunteti la fel, in mare majoritate niste parveniti, analfabeti sau semianalfabeti, toti cu pretentia ca detineti adevarul absolut…nu aveti rusine si deveniti agresivi cand vi se face dovada lipsei de educatie .
      Poate va mai ganditi din cand in cand ca nu se cuvine sa ignorati parerile medicilor, n-or fi toti penelisti, si oricum , au mai multa scoala decat voi…Pentru mai multa rigoare: ei au scoala spre deosebire de voi …
      Rusine!!!

      • Altu Răspunde

        @Pipu, spune tu,ce greșeală de ortografie sau exprimare am făcut? Nu de alta ,dar vreau să îmi îndrept greșeala sau greșelile. Să învăț de la un intelectual ca tine. Hai,spune retardule. Sper să mori tu ,și toți proștii ca tine. Nu îmi este milă de voi. Să crăpați toți .

        • Pipu Răspunde

          Observațiile privind greșelile de scriere îl vizau pe cel in apărarea căruia ai intervenit, care clar nu știe sa scrie corect.
          Cât despre tine , inițial am remarcat nivelul intelectual când ti-ai “exprimat speranța “.
          Dar… dacă tăceai , filozof rămâneai …Nu “retard”… înseamnă cu totul altceva decât crezi tu .., Corect este “RETARDATULE” și da , este “despre tine “,😊

  7. Golf Răspunde

    Deșteptăciune puturoasă, eu nu am încredere în pharma, autorități și în mass media. Prin urmare eu și ceilalți ca mine filtrează ce transmit aceste elemente și se își iau informațiile și din alte surse. Tu, pipă, ești ca evreii care au descoperit ca sunt uciși în masă în momentul în care au ajuns la dușuri, nu își închipuiau de ce sunt în stare autoritățile.

    • Pipu Răspunde

      Admirabil modul tău de adresare!
      Îți face cinste !
      Doar cu echilibrul mintal ai mici probleme , dar … nu e important … nu te forța 😊

      • Presa Răspunde

        Pișule, cei pe care jignesti sunt mai educati ca mine si nu scriu ceea ce vor.
        Din partea lor: suggge matzu !!

        • Pipu Răspunde

          Stii cum se spune : nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta .
          Eu nu am tinut cont de acest adevar si mi-ai dat dat clasa.
          Trebuie sa recunosc, ce-i al tau e al tau , esti prost gramada.

          • ...

            Din partea mea aștept momentul zero absolut când vom încasa cu vârf și îndesat roadele “muncii” noastre. Da, da. Aia cu #stai acasă și ascunde-te de virusul haubau. Pentru că nu se poate imprima la infinit bani dacă nu are acoperire. Asta facem acum. Cei mai deștepți sunt cehii. Au dat drumul și au o grămadă de pozitivi. Dar vor fi și primii care ies din rahat.
            Sunt curios cine se va plânge și va spune că nu a crezut că va duce la așa ceva? Masca vom purta încă cel puțin 5 ani. Aveți resurse? Financiare și psihice? Mă îndoiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.