Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

FOTO. Transport ilegal de lemne, sancționat de jandarmii sătmăreni cu 1.000 lei

La sfârșitul acestei săptămâni, o patrulă de jandarmerie, din cadrul Detașamentului 3 Carei, aflată în serviciu  în zona comunei Sanislău și a localităţilor învecinate, a identificat un autovehicul  care transporta material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autovehiculului de a pune la dispoziţie documentele referitoare la materialul lemnos, acesta nu a putut prezenta acte justificative cu privire la natura și proveniența acestuia. În acest context, patrula a dispus, confiscarea materialului lemnos şi predarea întregii cantități de lemn în custodie la Ocolul Silvic Salcâmul Ciumești.

Totodată, în temeiul Legii 171 / 2010, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

6 comentarii

  1. Observator Răspunde

    Ma-ntreb pentru cine mai sunt legile in tara aceasta ? Când acest caz e categoric de dosar penal , voi dati o amenda …..modica de 1000 lei ?Platibila in cat timp ( ca poate e la jumătate ?) . Nu verifica nimeni parcursul acestui material lemnos , de unde provine , cine e beneficiarul ? Ministerul de resort cu ce se ocupa ? Ca-n loc sa stavileasca acest fenomen , parca creeaza conditiile sa-l amplifice ! Si-apoi de ce e sub protectie transportatorul – avand numerele de inmatriculare blurate ? Nu stie ca nu are voie sa presteze servicii de transport decat in conditii legale si cu documente corespunzatoare ? Vai steaua noastra , cu atatia hoti pe cap (începând de la presedinte , guvernanti , parlamentari , functionari ai statului ) ; oare cati mai suntem cinstiti in tarisoara asta ?

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si fix la Salcaml a fost predat in custodie? La tata Misha? Drujba Ingerilor? Fain,

    • Eniko Răspunde

      Oare le-o fi trimis febletei lui (una din ele, desigur – si nu contabila a carui barbat o vrut sa-l faca primar), fosta secretara, actuala jurista si (spera ea) viitoare secretara la primaria unui oras dezrobit pe 25 oct?

  3. doina Răspunde

    Ce captura mare.
    De rasul curcilor.

  4. ecologist Răspunde

    Mamă-mamă ce captură de lemn de foc!!! Pe asta ați găsit doar? Penibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.