Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Un nou accident în Satu Mare. Pieton lovit de o mașină pe bulevardul Cloșca

Un nou accident de circulație s-a produs astăzi în municipiul Satu Mare, după ce un pieton a fost lovit de un autoturism.

Totul s-a petrecut în această după-masă, marți, 13 octombrie, în jurul orei 15.00, pe bulevardul Cloșca din municipiu. Potrivit primelor informații, se pare că un pieton a fost lovit de o mașină în momentul în care încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, oamenii legii urmând să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

19 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Nah vineri 13. Numai ca a picat pe marti.

  2. Una Răspunde

    Si eu era sa fiu lovita pe trecere de pietoni la Lidl de o dacie logan 32 MNL.venea cu viteza de pe pod,daca nu ma opream in mijlocul zebrei,ma lovea din plin.

    • Vlad Tepes Răspunde

      Corect – @Una – asa trebuie sa procedeze un pieton.
      Cu ce-l consoleaza ca legea e de partea lui daca-i rupe unul vreun picior, sau mai rau, pe trecere…
      Trebuie sa fim constienti ca in caz de coliziune, pietonul intotdeauna e mai slab decit masina.
      Ce-i atit de greu sa te uiti in stinga si-n dreapta si daca esti sigur, treci , daca nu, stai.
      Repet, chiar daca legea e de partea ta.

    • altu fără bmw Răspunde

      Masina celor de la Manilla Food. Probabil livra mancare dar asta nu e scuza.

  3. Internaut Răspunde

    Ar trebui instalate limitatoare inaintea fiecarei treceri de pietoni din oras. Este incredibil in ce ritm sunt accidentati pietonii in SM.

    • Nha Răspunde

      Nici nu-i de mirare . Nu se aplica legea . Se vorbeste la telefon in draci , fumat , fardat , mancat , baut la volan ( iertare pentru omisiuni ) ! Numa’ de condus nu se ocupa supertalentatii si dotatii soferi .

  4. Pai Răspunde

    Traiasca noul primar ales ! Sa-l vedem la treaba , ca de povesti e plin podul !

    • H&R Răspunde

      Nah si in acest articol ce a zis primarul? Spune-ne tu asa in 2 fraze.

      • Pai Răspunde

        Nu are primarul in subordine ADP-ul care are o comisie de circulatie care ar putea lua masuri ? Treceri de pietoni suprainaltate , limitatoare , etc ( ca suntem occidentalizati ) . Deci , primarul ar putea face nu sa zica, numai sa vrea ; in doua fraze . Multumit ? Daca nu , da-ti si tu cu parerea cine sa faca ce !

        • H&R Răspunde

          Ai dreptate in asta, printre altele. Dar aici problema mai mare este mentalitatea oamenilor, crede ma. Nu poti pune langa fiecare cetatean un politist, desi cati politisti si agenti sunt (pentru pensii speciale asteptand) ar incapea, ar mai si ramane pentru rezerva. Deci pana ce nu se schimba mentalitatea nu facem nimic. Asi putea povesti inca dar nu are rost, asta stii si tu.

          • Pai

            Din masina niciodata nu vor reusi sa disciplineze d-nii politisti. Mentalitatea se schimba cu forta si cel mai bun exemplu este excluderea Angliei din cupele europene pentru evenimentele create de vestitii “ huligans”, dupa care au devenit cei mai fair-play . Aproape zilnic eu bat strazile , hai hui 10-15 km si ma crucesc de cate incalcari ale legii vad , ale “bietilor” automobilisti .

  5. Pieton Răspunde

    Ajung la concluzia ca nu-i bine sa treci strada pe trecere de pietoni . Ce porcarie !

    • H&R Răspunde

      Ai dreptate, dar nici in statia de autobuz nu esti in securitate. Vezi ce s-a intamplat langa Spitalul Vechi.

      • Pieton Răspunde

        Daca te referi la P-ta Eroii Revolutiei iti recomand sa stai pe partea cealalta , vis-a-vis de florarie dupa un pic de ploaie , ca nu mai trebuie sa faci dus . Unii au reparat drumul de mantuiala , altii au receptionat tot de mantuiala si noi , fraierii am platit . Care a sa zica in zona respectiva oricum nu prea esti in siguranta , numa “organu” se face ca nu vede . P.S. In parc te kka ciorile .

  6. altu fără bmw Răspunde

    Asta se întâmplă și din cauză că prioritatea este fluidizarea traficului. Se uită că mai sunt și oameni care eventual vor să circula pe jos. Se circulă în vitează și mai nimeni nu respectă codul rutier.

    • H&R Răspunde

      ‘poi ar respecta daca ar stie. Nici regulamentul nu stie, nici a conduce nu stie, nici omenie nu stie. A mai ramas ceva, lucru pozitiv?

  7. Unu' Răspunde

    Azi dimineață pe la ora 7, trei (după tonalitatea diferită pe care am perceput-o) “șoferi” indignați m-au claxonat pe Careiului, lângă fabrica de pâine / benzinăria MOL, deoarece am îndrăznit să opresc să acord prioritate unui pieton care AȘTEPTA pe trecerea de pietoni, la mijlocul drumului, după ce reușise să treacă o jumătate de stradă!!!
    Ăsta este tristul adevăr!!!
    Mi-a venit să cobor din mașină și să-l iau la pumni pe cel din spate care mă flăshuia în draci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.