Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO/VIDEO. S-a constituit Consiliul Județean Satu Mare. Pataki Csaba și noii consilieri au depus jurământul

Consiliul Județean Satu Mare s-a constituit legal în prima ședinţă organizată în acest sens, astăzi, miercuri, 21 octombrie. Președintele Pataki Csaba și noii consilieri județeni au depus jurământul.

Consilierii județeni declarați aleși ca urmare a scrutinului din data de 27 septembrie 2020 și validați potrivit Încheierii comunicată de Tribunalul Satu Mare, au fost convocați astăzi în ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare. În cadrul ședinței de constituire au depus jurământul noii consilieri județeni și președintele ales al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Începutul ședinței i-a aparținut prefectului Radu Bud, care i-a felicitat pe consilierii care au obținut un nou mandat sau se află pentru prima dată în postura de consilieri județeni. Un număr de 28 de consilieri județeni au depus jurământul, patru fiind absenți de la ceremonia de constituire a Consiliului Județean.

Reamintim că în urma votului din 27 septembrie, UDMR îi revin 15 mandate de consilieri județeni, Partidul Național Liberal va avea zece mandate, Partidul Social Democrat cinci mandate, iar Partidul Mișcarea Populară primește două mandate.

 

 

 

 

Un comentariu

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    La mosulica acela ochelarist trebuia sa-i atraga cineva atentia asupra faptului ca are o masca mult prea mica, raportat la cat de sus isi tine degea nasu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.