Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Pro România a depus listele pentru parlamentare. Petric la Camera Deputaților, Ștef la Senat

Pro România Satu Mare și-a depus astăzi listele cu candidați pentru alegerile parlamentare. Pentru Camera Deputaților va candida președintele partidului, Octavian Petric, în timp ce propunerea pentru Senat este Adrian Ștef.

,,După o experiență de două mandate în care mi-am arătat interesul pentru proiectele pentru Satu Mare și mai multe inițiative legislative pentru România, dacă voi reuși să câștig un nou mandat, nu mi-am epuizat toate proiectele pe care vreau să le promovez pentru Satu Mare, mai avem și alte proiecte și sper ca cetățenii să îmi ofere șansa să pot să duc mai departe proiectele pe care mi le-am propus pentru următorul mandat”, a declarat Octavian Petric.

,,Toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală pentru alegerile locale vrem să le implementăm la nivel național. (…) Vom încerca să ne urmărim proiectele, sunt foarte multe proiecte pe care le putem implementa la nivel național”, a declarat Adrian Ștef, propunerea Pro România Satu Mare pentru Senat.

10 comentarii

  1. Mara Răspunde

    Vai de mine , deja au doua mandate ? iar dupa discursul cu proiectele, initiativele, ca ce au facut ei pentru Satu Mare, doar stau pe marginea patului, imi strang pernita cea draga , tare-tare de piept si ma uit ingrozit in nestire, cu ochii in lacrimi. M-au emotionat cuvintele lor.

  2. Szalma Jack Răspunde

    “Interes si initiative”,insa fapte…ZERO !! Pe cine crezi ca mai prostesti ???!!!

  3. Satmarean Răspunde

    Dar Stef nu era la ALDE ?? Iar a schimbat partidul ??? NESIMTIT ORDINAR

  4. Xman Răspunde

    Ken(Petric) și Ștef, doi traseiști care fug după os, însă fără spor!!!!!!

  5. Cristinel Haiduc Răspunde

    Stef nu mai e presedintele noilor liberali, a ALDE-istilor? Dupa Brighi s-a combinat si cu Pro Romania si cine stie ce va urma…

  6. Ionut Răspunde

    Dute si te culca petric,esti de toata jena,cu ale tale 2mandata nu ai reusit 1 consilier judetean……mai pupi tu deputat la pulivara,de nu era combinagiul de govor,nu pupai tu deputat pana ii sula si vileag,lasa ca loc la strung la tine la firma se gaseste si pentru tine,te intorci la origini deta in slobozenie ca esti prost de dai in gropi,iar despre stef ii gata ca bateria a lega si el alarme la folda ca doar ii patron,bugat vo fost dava la mama dracului!!!!

  7. nelu Răspunde

    Frumos spus! ‘Ionut’

  8. Zeus Răspunde

    Atenționare publică: vă rugăm schimbați-vă masca cel puțin la fel de des ca și Adrian Ștef partidul!

  9. Garuboz Răspunde

    De ce santeti rai primul (din titlu) afacut trei ani de facultate (drep s-au stang nici el nu stie) antrun an iar celalalt are trei facultati .Deci s-e potrivesc nu?

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Corect “sunteți”, “într-un”. Restul greșelilor nici nu mai spun. Dar “s-e” ??????? Asta de unde vine? E nou și pentru mine.
      Cu ce ai scris sunt de acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.