Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

FOTOGALERIE. A început evenimentul „satul mic în Satu Mare”, în Grădina Romei!

A început prima ediție a proiectului satul mic în Satu Mare, eveniment ce are loc în cadrul Târgului Produselor Sătmărene în Grădina Romei din municipiul Satu Mare. Evenimentul are loc astăzi și mâine, în Grădina Romei.

Peste 25 de producători locali și meșteri vă așteaptă cu roade bune de toamnă și preparate tradiționale din carne, dar și cu obiecte lucrate manual, obiecte din sticlă, diverse articole textile și din piele, precum și cu păpuși sau uleiuri esențiale din lavandă!

Sâmbătă, 10 octombrie, Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium și cu Asociația Agricultorilor Maghiari din județul Satu Mare organizează prima ediție a unui eveniment care completează Târgul Produselor Sătmărene și pe care l-au numit generic satul mic în Satu Mare.

Organizatorii acestui eveniment își propun să le ofere sătmărenilor un cadru în care să poată cunoaște mai bine viața rurală. Publicul este invitat să viziteze o mică insulă amenajată pentru a descrie viața rurală.

Evenimentul propune un traseu în parc unde vizitatorii se vor putea plimba cu trăsura, iar lângă spațiul amenajat pentru caii va fi un meșter fierar care își va prezenta meșteșugul.

satul mic în Satu Mare va aduce în Grădina Romei un hambar unde se vor putea vedea și hrăni  diferite animale domestice, de la vacuțe, caii, ponei și miei. De asemenea, în cadrul evenimentului, în parcarea de lângă Fabrica Electrolux va fi amenajată o expoziție de utilaje agricole.

Evenimentele sunt sprijinite de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,, G.M. Zamfirescu” și Asociația Communitas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.