Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

GRAFIC. Incidenţa COVID-19 pe judeţe. Cum se situează Satu Mare

Incidenţa COVID-19 pe judeţe. Autorităţile au dat publicităţii lista cu incidenţa cazurilor COVID-19 pe judeţe. Cel mai mare procent din ţară, de 2,81 la mia de locuitori este în Bucureşti. Cele mai afectate judeţe sunt Alba, cu 2,56 la mie, Vâlcea cu 2,50 şi Cluj cu 2.24 la mie.

Judeţul Satu Mare se află în jumătatea galbenă, printre judeţele cu cele mai puţine cazuri. În Satu Mare incidenţa este de 0,75 la mia de locuitori. Situaţii mai bune sunt în judeţele Argeş, unde rata este de 0,54 la mie şi Mehedinţi – cu 0,62 la mie.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat 44 de cazuri noi de coronavirus, iar astfel, bilanțul infectărilor, de la începutul pandemiei, ajunge la 1.092. La nivel național este a treia zi cu peste 4.000 de cazuri.

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Și în mod interesant nu se pomenește deloc de efectul nefast al fumatului mai ales acum în pandemie. Se fac studii unele chiar absurde dar nimeni nu insistă ca oamenii să mai lase jos țigara. Măcar parțial. Oare de ce?

    • Golf Răspunde

      Plandemia here we go. Sănătatea cetățenilor nu face parte din agenda autorităților, pharma și mass mediei. Agenda lor este plandemia, falimentul celor mulți și mici și dependența de cei mari, corporații. Fascismul este în floare. Vezi cazul Californiei, statul cu cei mai mulți miliardari din lume are cea mai mare rată a sărăciei din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.