Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Grupul Producători Sătmăreni, închis din nou. Marcela Papici: ,,Candidatura mea e plătită scump”

Grupul Producători Sătmăreni, cel mai mare grup de Facebook dedicat producătorilor din județul Satu Mare a fost raportat din nou. Marcela Papici, inițiatoarea grupului, pune totul pe seama candidaturii ei la alegerile parlamentare.

,,Grupul Producatori Satmareni a fost raportat si, probabil, va fi dizolvat! Iar! Candidatura mea la Camera Deputatilor e platita scump de noi toti! De satmareni! “Prietenii” joaca dur! Doar ca se joaca cu interesele satmarenilor! Grupul a fost raportat! Probabil va fi dizolvat iar! Daca grupul va fi dizolvat, il vom reface! Noi toti! Satmarenii! N-am sa cedez! Nu renunt! Nu ma retrag!’’, a spus Marcela Papici.

Reamintim că Grupul Producători Sătmăreni a mai fost dezactivat de Facebook la finalul lunii mai. Atunci, inițiatoarea Marcela Papici a creat un nou grup, care s-a bucurat de același succes.

15 comentarii

  1. unu Răspunde

    papici stai pe curul tau , ca deja mie scraba de tine

    • altu Răspunde

      Învață dracului sa scrii și tu și ceilalți analfabeți care postați , nu va este rusine sa nu știți scrie la vârsta asta ?
      Cum dracu’ va ajutați pruncii la teme , când nici nu știți scrie ?
      Nu am nici o simpatie fata de doamna in discuție , nu sunt partinic , dar voi sunteți de toată jena … sa nu știi nici scrie corect …

  2. c-block Răspunde

    Nu explică cineva la tanti ăsta că este exclusiv din vina ei? Păi faci politică pe grup și faci campanie electorală? Omul ajunge inevitabil la idea că asta era intenția ei de la bun început.
    Tanti, nici partidele nu te mai suportă! Nu că ele (partidele) ar fi așa morale dar ea e și mai jos ca nivel.
    Sper să primească ce merită. De mult trebuia.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    “…grupul…a fost raportat…”.
    M-am uitat si eu in Dex sa va ce mai inseamna “raportat”, in afara de ce stiam eu ca inseamna.
    Nu am gasit un alt inteles, asa ca ma intreb ce au vrut sa spuna “cei ce au spus” !

  4. unu Răspunde

    raport ce insemna vlad tepes – a reclama pe cineva

  5. ciprian Răspunde

    Iar au aparut cenzorii in pagina….

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Acest grup era binevenit pt satmareni la fel si pt producatori , acei producatori care nu sunt tratati la fel ca, cei din UE si tot timpul li se pun piedici in dezvoltarea lor pt ca trebuie sa cumparam de la nemti,italieni,spanioli,francezi etc
    Acum in loc sa fim dezamagiti de cei care pt a doua oara vor sa inchida acel grup si sa sprijinim aceasta idee indiferent din partea cui vine, mai bine criticam si ducem subiectul in derizoriu. Sper ca acest grup sa fie in continuare cat mai mare si accesibil pt satmareni si nu numai.

    • ... Răspunde

      Grupul respectiv nu trebuie să aibă nici o treabă cu politicul. Cel puțin nu în felul ăsta. Creierul de g..nă nu pricepe și insistă.
      Eu unul nu blocam grupul. Săracii au doar vina că sunt naiv și încă nu au avut parte de cealaltă față a duamnei. Să sperăm că catindatura duamnei se rezumă la atât. Ca și unul de la pemepe la primărie. Știți voi la cine mă refer, nu? Tot unul cu travel și ăla.😥😫🤮

  7. Jigodia Răspunde

    Exista și producători de lămâie in grupul acesta?Ca acum ca am auzit ca Mopsu Papiculo este iar activa politic și mai și candidează (unde dracu?) o sa ne ia cu greață la greu!

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Indiferent de parerea noastra ,daca doamna o sa aiba votanti o sa fie aleasa, iar pe mine personal nu ma deranjaza nici o campanie politica pe grup. Am ochi sa vad si minte sa gandesc pe cine sa votez.

    • ... Răspunde

      Corect cu o singură observație. Doamna în cauză oare își dă seama că din cauza ambițiilor dânsei suferă tot grupul? Nu în dânsa stă grupul ci exact invers.

  9. Satmarean 1 Răspunde

    Corectez- deranjeaza

  10. cizmaru Răspunde

    Mai da multi desteti critica aci dece nu ati facut voi acel grup daca la facut acea persoana ca a avut inteti politice sau nu e problema ei la cine nui convine sa nu descida la grup

  11. Covidu’ Răspunde

    Prefer sa o votez pe Papici decat pe cei din PSD sau PNL !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.