Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

LISTĂ. Cine sunt candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a aprobat astăzi, 20 octombrie, lista de candidaturi propusă de filiala județeană Satu Mare pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Camera Deputaților

1.Cristescu Radu-Mihai

2.Tibil Ioan

3.Micle Adrian

4.Ilieș Cristina-Marina

5.Balogh Daniel-Bela

6.Sorian Bianca-Sorina

7.Filip Cătălin Marian

Senat

1.Roca Radu-Tiberiu

2.Durla-Pașca Mihai-Călin

3.Avorniciți Mariana-Nicoleta

4.Tișea Lucian-Ciprian

PSD Satu Mare va depune mâine 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

12 comentarii

  1. :))))))) Răspunde

    Toti lingaii lui Govor,vai de p…a lui partid de cine este reprezentat!!!

  2. Gelu Răspunde

    Ce **** mea lista e asta??

  3. Gelu Răspunde

    Astia sunt in psd?
    Cine dracu voteaza cu voi?

  4. Flaviu Răspunde

    Dragnea a ingropat PSD la nivel national,Govor prin aceste nulitati la nivel local,a umilit si subjugat toti membri care nu erau in asentimentul lui si a promovat acesti NIMENI care il pupa in cur si ii acepta toate mizeriile…..s_o gatat catacasa nici un prieten,vorba semidoctului Govor Mircea!

  5. votant Răspunde

    Pacat . Nu cred ca vor obtine mandate de parlamentari . Nu Govor e problema . In timp ce la nivel national se atrag valori la Satu Mare nu putem vorbi de asa ceva .

    • Relu Răspunde

      Cum nu govor e problema,el este conducatorului din umbra al partidului el face si desface tot,nimeni nu are cuvant,lingaii astia sunt marionetel de serviciu la care govor le_a promis marea cu sarea daca le ies pasentele,era el lancea la parlamentare doar ca are cazier si nu poate ocupa functii publice,da asta nu il inpiedica sa faca toate jocurile cu toti infractorii si pupincuristii prezentatii drept viitorii deputati si senatori!!!…..jalnic,jalnic,jalnic!!!!!!

  6. suciu+emil Răspunde

    Nu inteleg de ce se tot insista cu Roca. S-a umplut de glorie si la precedentele alegeri.Voi chiar nu vreti mandate de parlamenteri

  7. Manea Răspunde

    Ai de plm

    • Xman Răspunde

      Onet, mai du-te si tu la munca la RAIF Satu Mare ca nu mai stiu colegii cum arati la fata!! Nagy Otto oare cat timp o sa m-ai treaca PNL-ul cu vederea faptul ca nu il dai afara pe acest trantor care nu se prezinta la serviciu!!! Referitor la functia pe care o ocupa Onet, nici macar nu are cum sa-si indeplineasca atributiile de serviciu de acasa??? Nu stiu cum va justifica Onet salariile incasate pana acuma in conditiile in care nu a intocmit nici un act sau atributie de serviciu, Otto tu ce spui pentru ce il plateste RAIF ??? Pentru propaganda pe cate o face PSD-ului de acasa??!! Oare cei de la PNL nu stiu ca tu il tii in brate si il protejezi pe Onet???!! O sa raspundeti in curand la DNA pentru faptele voastre toti!!!!

      • Paul Răspunde

        Vezi vezi ca iti rade govor doua palmi de iti tiuie urechile ca te tot iei de lingaul lui onet &co!!

  8. Mia Răspunde

    Avornicitei nu ii nevasta lui ala care are fata de ciurdar ….nicu parca,l_am vazut odata la gazeta de nord vest ,ba da ii prost ca noaptea si cu fata aia!!!:))))))….poate consoarta ii mai breaza!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.