Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru parlamentare, validată de conducerea centrală a organizației

Lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru Parlamentul României a fost validată vineri de conducerea centrală a organizației.

Cei 11 candidați au experiență profesională vastă, iar anii petrecuți în administrația publică locală și centrală i-au ajutat să găsească soluții la problemele sătmărenilor, iar odată cu intrarea în Parlament își vor continua proiectele.

Candidații UDMR pentru Camera Deputaților: Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Szőcs Péter, Németh Szabolcs, Tóga Ștefan, Fanea Imola și Gindele Imre. Candidații pentru Senat sunt: Turos Lóránd, Găman Mihai, Szejke Ottilia si Thorockay Sándor Antal.

Lóránd Magyar, candidat de pe prima poziție pentru Camera Deputaților, a avut în ultimii 4 ani o amplă activitate în cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, precum și în Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materia sportului organizat în România. Este un apărător și susținător al fermierilor și micilor producători agricoli.

Szabolcs Nagy, în prezent administrator public al județului Satu Mare și președintele CA al Spitalului Județean Satu Mare, are o mare experiență în administrația publică locală. A fost direct implicat în ultimii 4 ani în proiectele privind modernizarea infrastructurii rutiere din județul Satu Mare, precum și în modernizarea sistemului sanitar din județ. Totodată, a fost unul din cei care a gestionat acțiunile privind prevenirea răspândirii virusului Saras Cov-2.

Lorand Turos este vicepreședintele Comisiei de Cultură și Media a Senatului, poziție din care a avut mai multe inițiative legislative privind susținerea culturii și tradițiilor maghiare din Transilvania.

,,UDMR Satu Mare a obținut un scor foarte bun la alegerile locale pentru că a prezentat cea mai bună echipă de candidați. La fel procedăm și la alegerile parlamentare, unde propunem din nou o listă cu candidați foarte buni. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență, care să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani”, a declarat președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki.

15 comentarii

  1. Rrrr Răspunde

    Cine e d-na Szejke.

    • y Răspunde

      Off, Doamne! Mă întreb că unii care comentează aici oare trăiesc în județ sau comentează de pe Lună? În locul tău aș căuta informația pe net. Te ajut puțin. Ceva legat de școală.

  2. Tineriada Răspunde

    niste jmekeri care au distrus justitia cu legile lui dragnea si ciordache!!!

  3. Pista Răspunde

    Nagy Sabolcs inafara de a merge la bancomat sa isi scoata salarul altceva nu a facut,pentru ca nu este instare!…..da a freca_o si la bucuresti pe 40000 lei si o sa il doara_n p…de toti si de toate!…..

  4. Rafila PSD Răspunde

    Atenție!
    Vine Codruța!

  5. Vasile Răspunde

    Szocs Peter meríta locul 1 la Caméra Deputatilor. Magyar Lorand este o nulitate absoluta, nici macar Petre Daea nu discuta cu el, un medic veterinar fara experienta si practica de medic veterinar.

    • S-apoi ce ? Răspunde

      Tot ce conteaza e ca e Magyar , nu tza clar ? 🙂

      • ... Răspunde

        Ba mai mult contează că a fost ani buni coleg de clasă cu primarul. Asta e calitatea principală. Că de restul mai bine nu spun nimic.

  6. Cetatean Răspunde

    Nagy Szabolcs un mare rateu pentru UDMR!

  7. P. Beata Răspunde

    Fiecare etnie are curvele ei

    • c-block Răspunde

      Da. Tu ești cu pesede. Știm asta. Ai lins-o pe Dăncilă acum un an și ceva de numai-numai! Tu și cu Kati. Ai grijă de treburile tale. Nu cred că nu ai. Deocamdată e democrație și fiecare candidează. Nu cred că acele candidate doresc să părăsească orașul pentru capitală. Dar lista trebuie completă.

      • h+Auleu+Maica Răspunde

        Ce sfatos ești …Dar tu pe a cui o l…..ngi

        • c-block Răspunde

          Cu asta crezi că mă ocup eu? Mă doare undeva la 1,5 m lateral dreapta de toți! Dar să nici să nu vină vreo parașută care comentează pe aici dar despre ale cărei “virtuți” mai bine nu pomenim. Mie nu mi-e rușine să mă uit de dimineața în oglindă. Dar duduia asta îl lingea pe Ponta nu demult. Acum probabil pentru dumneaei este dracul întruchipat. Atât despre ea. Dacă este o ea.

  8. Valahu Răspunde

    Aici nu este vorba de Ponta(zis pinochi) ci de ale udemereu (netoate s-au netoti ai Ciocciolinei)

    • c-block Răspunde

      Te cred ca nu vrei sa vorbesti despre Ponta. A scos niste candidati la alegerile locale la noi ca te doare mintea. Fiecare sa se ingrijeasca de ograda proprie, a se citi candidati buni, daca vrea rezultate bune la alegeri. Punct. Nu e treaba voastra si nici a mea ce propune UDMR. Inca este democratie. Inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.