Ultima actualizare: azi, 19:07

Locale

Percheziții în municipiul Satu Mare. Angajator acuzat de înșelăciune

Ieri, 26 octombrie, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de înșelăciune și fals în declarații.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, a polițiștilor criminaliști și a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Satu Mare, vizând o societate comercială care și-ar fi declarat angajații în șomaj tehnic, deși aceștia desfășurau activități lucrative. În acest mod au beneficiat de sume de bani necuvenite provenite de la A.J.O.F.M. Satu Mare, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 165.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente și înscrisuri. Totodată, au fost puse în executare 32 de mandate de aducere. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și polițiști din cadrul Biroului Județean de Imigrări Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

 1. radical2 Răspunde

  Poate n-a fost la curent cu faptul ca s-au schimbat consilierii :))

 2. mae Răspunde

  sa se spuna firma

 3. H&R Răspunde

  Nu-i adevărat. În România? Nu există! Minciuni.

 4. +++ Răspunde

  O firmă din Satu Mare, un supermarket din Satu Mare, un patron din Satu Mare…. Bla, Bla, apă de ploaie. Asumativă și voi în folosul cititorului. Sau așteptați să aflam din Gazeta de Nord Best.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.