Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Radu Panait, pe prima poziţie USR-PLUS pentru Camera Deputaţilor

Liderul USR-PLUS, Radu Panait, ocupă prima poziţie a alinaţei pentru Camera Deputaţilor. Votul a fost acordat astăzi de către reprezentnţii formaţiunii.
“Mulţumesc frumos pentru încrederea și sprijinul pe care colegii din USR PLUS mi le-au acordat azi. Faptul că ei au ales să reprezint Satu Mare de pe prima poziție la Camera Deputaților este o mare responsabilitate pentru mine. Maratonul continuă, iar eu, ca până acum, voi face tot posibilul să reprezint interesele sătmărenilor. Vă mulțumesc și vă invit alături de mine în lupta pentru “O Românie fără hoție””, a transmis Radu Panait.

45 comentarii

  1. h Răspunde

    Deci neica nimeni asta dorea!Făceti-i cadou un gps,altfel nimereste Tokay!

  2. dottore Răspunde

    Este un papagal.Sa vedem in aceasta campanie ce idei traznite va mai avea.O sa trebuiasca sa mearga la tara unde probabil va face cunostiinta pentru prima data cu ciurda.

  3. Tineriada Răspunde

    te rog sa nu spui asta despre sefu, chiar daca e adevarat, ca ma supar si eu si el.

  4. ina Răspunde

    El a respectat alegerea colegilor, atat.
    Poate va este greu sa credeti/intelegeti ca USR are alte proceduri de alegere, votare a candidatilor decat celelalte partide.

    • Cucu Răspunde

      Sa nu fim naivi, Ina.
      Daca ai vorbi cu oricine mai serios din USR-Plus, ai intelege ca acest baietas se crede un baronas local in devenire, si se comporta ca atare. Si-a adunat cateva slugi in ultima perioada, adusi in partid care voteaza dupa liste si listute.
      Sa vezi daca au mai ramas acolo oameni care au inceput in 2016, si au activat in numar mic pana prin 2019 vara. Dupa …. si local acest USR pas cu pas a devenit aceeasi mizerie (dupa chipul si asemenare cu Barna si gasca lui securista)

    • she said her name was Cinderella Răspunde

      Au fost mai multe persoane care au prezis că acest lucru se va întâmpla. Au avut doar noroc?

    • ina postac prostac userist Răspunde

      deja ma ustura limba, sefu sefu…am scris bine?

  5. votant Răspunde

    Pana unde mergem cu nulitatile ……….!

  6. unu Răspunde

    eu sper ca nici pe papiciulo nu o trimiteti in parlament

  7. P. Beata Răspunde

    Poporul a votat prin referendum reducerea numarului de parlamentari . Asta sa sustii Raducule . Se vede treaba ca ciolanul mai are carne si o sa faci la fel ca papusa de Ciolos , adica sa fugi dupa un loc la caldurica .

    • Gicu Hugi Răspunde

      Deci USR+ ar trebui sa nu aiba candidati la parlamentare si sa ii lase pe cei de la PSD, UDMR si ALDE sa aiba majoritate? Sigur aia vor fi cei care vor vota in parlament legea de a trece in Constitutie 300 de parlamentari, nu?

      • observator Răspunde

        Esti prea naiv, dragul meu daca crezi ca asa functioneaza treburile.

        • Gicu Hugi Răspunde

          Pai citeste legea. Singurul motiv pentru care nu s-a trecut in Constitutie treaba cu 300 parlamentari e faptul ca majoritatea celor dintre politicienii care ne-au condus in ultimii 30 de ani mereu s-au opus in Parlament!

          • observator

            Deci atunci sa facem atunci scoala. Singurul motiv pentru care nu s-a trecut pentru ca majoritatea de la momentul respectiv nu a avut un motiv ca sa fie trecut. Sa vezi tu ce se vor da peste cap cand vor avea vreun interes! Ce vor descoperi, mare minune, acel referendum care s-a declarat consultativ si astfel nefiind obligatoriu! Mare kurva este animalul politic politicianul! Nu stiu de ce crezi ca altii vor fi altfel. Toti isi creaza obligatii ca sa ajunga la ciolan. Ajunsi la ciolan tot trebuie sa satisfaca clientul care a cotizat.
            Din punctul meu de vedere inchei scoala ad-hoc si iti acord nota de trecere cu conditia sa citesti atent ce am scris.

          • Tineriada

            nu stiu ce scoala ai facut tu observatorule… la scoala te-o invatat profesorii sa dai cu presupusu?

            adica daca altii de la alte partide nu au avut interesu sa faca referendumu cu 300 parlamentari atunci inseamna ca nici oamenii noi din politica nu o sa fie de acord?!

  8. Mitza Huzau Răspunde

    De data asta n-o sa le fac jocurile si o sa votez cu Panait. Daca nu votez cu Panait o sa intre in parlament mai multi de la PSD si UDMR care o votat legile lui Ciordache.

  9. logica Răspunde

    USR+ se folosesc de o platforma mult dorita de romani, si anume a „profesionistilor”. Deci Radu Panait este cel mai profesionist din partid in Satu Mare si va merge la Bucuresti pentru a aduce schimbari??? Radu Panait care nu a fost in stare tot anul acesta sa invete cum functioneaza institutiile publice locale, din SM? Merge la București pe umerii tinerilor pe care ii minte online și acolo o sa se/ne faca de toata rusinea! Trist!

    • Gicu Hugi Răspunde

      Pai daca nu intra el o sa intre cineva de la PSD sau UDMR. Nu e mai bine sa intre el decat cineva care a votat legile justitiei si masacrarea codurilor penale in Parlament si care au votat guvernele Grindeanu, Tudose si Dancila? Toti deputatii de SM din PSD si UDMR au votat asta.

  10. Gyuri Răspunde

    In decembrie votăm USR PLUS!
    Cei care au fost până mai ieri, au produs averi pt ei înșiși, datorii si dezbinare pt noi.
    MU13 udmr, psd ,pmp, pnl si proaspeților căsătoriți puie monta si porniceanu.
    Cei care in urmă cu o săptămână au devenit hoț și hoție prin sfânta fuziune a celor două mari partide de 1,6 si 1 %
    😂😂😂

  11. Beny Kira Răspunde

    Ai 0 sanse!

    • c-block Răspunde

      Ba are, că pe țară vor face pragul electoral. La cum se prezintă electoratul la nivel local are șanse prin redistribuire la deputați. La senat nu cred nici eu. Și dacă reușește va fi un alt adormit al nostru la București. Panait, Petric sau Leș ce am câștigat????

      • Pai Răspunde

        Si cu Erdei Doloczki Istvan ce-ai realizat 20 de ani ? Muriti toti de grija altora .

        • c-block Răspunde

          Eu nu am zis că ce bine s-au descurcat doar că omul ăsta proaspăt lansat nu-mi inspiră încredere defel. Nu îmi dau seama ce recomandă ca să îl votez. Atât. Așa că “nu am avut treabă cu cei care au fost până acum” sunt vreo 300000 de oameni în județ din care vreo 10000 mâine ar zbura să preia postul. Și eu aș dori niște parlamentari ca lumea care măcar să pornească niște proiecte pentru județ. Și să nu asculte orbește de Budapesta. Ce lor le e bine nu e sigur că și nouă. Valabil și pentru cazul București. Dar pentru asta trebuie proiecte și parlamentari cu sânge în instalație.

          • Tineriada

            iti zic io cum sta treaba daca absentezi, daca iti anulezi votul sau daca votezi vreun partid ce n-are sanse sa intre in parlament

            – daca nu mergi la vot sau iti anulezi votul or decide altii pentru tine

            – daca o sa dai cu stampila pe un partid ce nu prinde pragu electoral pe tara atunci votu tau o sa mearga la partidele castigatoare… adica de ia PSD 30% PNL 35% ProRo-ALDE 10% UDMR 8% PMP 5% din voturile pe tara atunci o sa ia fiecare 30%, 35%, 10%, 8%, respectiv 5% din voturile alora ce au votat cu partide sau independenti care nu o prins parlamentu

            in anu 2000 la alegeri s-o intamplat ceva nemaipomenit: o fost o gramada de partide ce n-o prins parlamentu (vreo 20% voturi risipite) iar partidu lui Iliescu o luat aproape juma de parlament dar la alegeri o luat doar 36-37% din voturi… poti sa vezi acilea: https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_parlamentare_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2000

      • Gicu Hugi Răspunde

        Prin simplul fapt ca Panait nu va vota legi ca cele scrise de Ciordache deja e un pas mult inainte. Eu n-am chef sa ies din nou in strada, prefer oricand sa ajunga el in parlament decat sa ajunga unul de la PSD sau UDMR. In 2016 SM a dat 4 deputati: 2 din PSD, 2 din UDMR si 1 din PNL. Numai ala din PNL nu a votat masacrarea justitiei.

        Uitandu-ma pe rezultatele de la CJ distributia o sa fie cam la fel si anul asta… PNL ia sigur 1 mandat si doar USR-PLUS ar putea sa puna probleme celor de la PSD si UDMR sa nu mai dea 2 deputati.

  12. Gyuri Răspunde

    A si era să uit:
    MU13 postacilor si comentacilor.

  13. c-block Răspunde

    @Tineriada, de tog eu frumos și insistent să-mi explici de unde ai dedus tu mare deștept ce ești că eu voi absenta la vot? Eu am zis că ne trebe politicieni coioși. Panait e o caricatură. Părerea mea.

  14. observator Răspunde

    @Tineriada, ești naiv și încurci lucrurile. Referendumul pentru 300 de parlamentari a fost șmecheria cu care au convins oamenii să meargă mai mulți la vot. Se știa prea bine rezultatul. Niciodată nu au vrut să pună în practică, sunt convins. Acum nu suntem ca la Revoluție, doar unii lideri încearcă să ne convingă pentru beneficiul lor. Sunt destule, chiar prea multe legi în țara asta. Trebuie aplicate. Nu numai cele care ne convin. În acel moment o să începem să luăm către drumul corect. Deci nu trebuie alt referendum, nici Constituție modificată pentru asta. Trebuie lucrat la legea electorală și trebuie cel mai important lucru voință politică din partea partidelor ca să aibă o majoritate de 2/3 la vot în plen. Crezi că este? Eu serios mă îndoiesc.

    • Tineriada Răspunde

      ce zici tu ii cazul ideal dar ii o solutie mai rapida si anume modificarea numarului de parlamentari prin lege, nu neaparat prin constitutie… vezi acilea: https://www.usr.ro/usr-la-guvernare/300-de-parlamentari/

      “Numărul camerelor parlamentului este înscris în Constituție și nu poate fi modificat decât printr-o modificare constituțională. Însă, numărul maxim de parlamentari se stabilește prin lege și, astfel, poate fi modificat de parlament.”

      • observator Răspunde

        Nu fi așa de naiv. Numai să ridice lunar suma forfetară despre care nu-l întreabă nimeni și deja e om realizat. Asta bineînțeles pe lângă celelalte multe. Panait să-mi spună ce vrea să facă ca și parlamentar sătmărean. Deocamdată habar nu am ce propune și crede-mă l-am urmărit să aflu.
        Chestia cu “votați-mă că promit că voi fi altfel decât cei de dinaintea mea” la mine nu ține. Aștept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.