Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Tot mai mulţi elevi cu COVID la Satu Mare. Şcolile închise şi clasele cu cursuri suspendate

Tot mai mulţi elevi din judeţul Satu Mare sunt infectaţi cu COVID-19, în aceste cazuri find suspendate în primă fază orele clasei respecte, iar ulterior cursurile în întreaga şcoală dacă sunt mai multe cazuri. Autorităţile au pregătit situaţia şcolară pe săptămâna viitoare.

Astfel, în scenariul roşu, adică cu cursuri suspendate la şcoală intră clasele a VIII-a C şi a  XII-a C de la Liceul German Johann Ettinger, clasa a II-a step by step şi clasa VII-a C de la Şcoala Gimnazială Lucian Blaga, grupele de grădiniţă şi clasele pregătitoare, I, II, şi a IV-a de la Liceul Teologic Ortodox Nicolae Steinhardt, clasa a IV-a A de la Colegiul Naţional Kolcsey Ferenc, Clasa XII C de la Colegiul Naţional Doamna Stanca, clasa XII A de la Liceul Teologic Romano Catolic Ham Janos şi clasa XII B de la Liceul cu Program Sportiv.

În scenariul roşu intră în totalitate Colegiul Naţional Mihai Eminescu, unde sunt patru elevi infectaţi cu Covid, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29, unde sunt atât copii cât şi cadre didactice infectate, Şcoala din Cămin şi Şcoala Gimnazială din Ciumeşti.

15 comentarii

  1. Vreau adevarul Răspunde

    Am si eu un copil intr-una din clasele menționate în articol. Nu știm nimic despre nici un copil bolnav în clasă. De unde am putea avea mai multe informații? Ce trebuie sa facă copilul meu in această situație? Trebuie ținut in izolare/carantină si o dată cu el și noi părinții sau nu? Trebuie sa ne testăm sau nu?

  2. avocat Răspunde

    Dacă întrebați la cei ce ar trebui să vă lămurească, adică DSP, fiți sigur că mai mult o să vă încurce!

  3. x-ulescu Răspunde

    in clasele alea vor fi sectiile de votare in 6 decembrie ?

    • 😷 Răspunde

      Lasa propaganda…ca este rasuflata. La supermarket sau biserica sau moaște nu-i problema ca mergi. Sau?

      • x-ulescu Răspunde

        e treaba mea unde merg ! eu spre deosebile de pnl-isti si usr-ist respect legile chiar daca nu-mi convin,la vot voi merge si de ma imbrac in scafandru , macar sa stiu ca fac tot posibilu sa nu intre dreptacii in parlament.

        • Oșan Răspunde

          Din nou câcațiii își fac apariția nu e nici un caz!! lăsați școlile în pace crapavar obrazul de comuniști o sa aveți doar analfabeți pe viitor!!!

          • ...

            Iartă-i, că nu știu ce fac! O săavem o generație de #distanțare socială și #poartă mască până te îneci. Apoi când noi cei care muncim acum vom fi bătrâniși olnavi ne vor lăsa în voia sorții. Dar nu e vine lor ci a noastră. Că doar noi i-am educat așa,nu? Apoi îa anul se prăbușește și natalitatea. Oare de ce? Dragilor cu mască, cine va mai munci în curând în țara asta și care să muncească pentru voi ca să vă poată plăti postările??? Mare tâmpenie mai facem. Ultimul care pleacă să stingă lumina.

  4. Garuboz Răspunde

    De acort cu tine X-pulescu cu conditia ca tu s-a intrii in p…a matii!

  5. Stire Răspunde

    Moartea fulgerătoare a unui artist de 37 de ani din Iași i-a dezarmat pe medici: în câteva zile avea plămânii măcinați de virus în proporție de 95%
    Citeşte întreaga ştire: Moartea fulgerătoare a unui artist de 37 de ani din Iași i-a dezarmat pe medici: în câteva zile avea plămânii măcinați de virus în proporție de 95%

  6. Info Răspunde

    Am avut două cazuri de pacienți tineri de 20 și 27 de ani, care au venit direct intubați și s-au pierdut, încă la început, în aprilie. Am avut un tânăr de 32 de ani care a supraviețuit doar pentru că nu avea leziunile pulmonare atât de grave, ci a avut o complicație ce a putut fi corectată, o serie de cheaguri la plămâni. Și aici dacă ar fi primit medicamentele cu patru zile mai devreme, lucrurile poate ar fi stat altfel”, au completat medicii.
    Citeşte întreaga ştire: Moartea fulgerătoare a unui artist de 37 de ani din Iași i-a dezarmat pe medici: în câteva zile avea plămânii măcinați de virus în proporție de 95%

  7. n Răspunde

    Doamne ,ce populatie postează …nu cred că va trece mult si se va cere inchiderea portalului pentru favorizarea afirmării asimtomaticilor inteligenti!Refuzati oameni buni să intrati in discutie cu cretinii dovediti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.