Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

ULTIMĂ ORĂ. Se interzic nunțile și botezurile în toată țara!

Evenimentele private, precum nunți, botezuri, în spațiile deschise și închise pe plan național vor fi interzise, până la scăderea numărului de cazuri, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat.

„Este foarte greu să se respecte regulile. Nu se poartă masca, pentru că asta e natura evenimentului, oamenii mai dansează. Soluția cea mai bună de protecție și necesară este oprirea evenimentelor pentru că sunt sursă de transmitere”, a spus Arafat.

El a precizat că botezul și cununia de la biserică nu intră în această categorie, pentru că există reguli speciale pentru aceste ceremonii. Acestea se pot desfășura în prezența a cel mult 16 persoane: „Este vorba despre mesele festive”, a precizat el.

„Dacă situația se îmbunătățește se poate reveni asupra acestui lucru”, a adăugat Arafat.

Sursa: Digi24

10 comentarii

  1. ... Răspunde

    Foarte bine! Urmează raționalizarea oxigenului?😱😥😫🤮

    • Unu' Răspunde

      Ție ți-l tăiem!

      • ... Răspunde

        Tu ești deja demult pe funcționare anaerobă? Se vede că nu vezi din cauza supărării tale imaginare problema de fond. Problema nu e nici măcar covidul ci gestionarea aiurea a fenomenului, ca să nu zic pompieristică. Vezi și tu rezultatul. Ce fa rămâne după pandemie nu o să-i placă nimănui, nici măcar autorităților. E mai groasă decât îți poți imagina. Ce a fost cu criza economică a lui Băsescu e nimica.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine.

  3. cizmaru Răspunde

    Foarte bine daca ne lasam condusi de…………..

  4. c-block Răspunde

    Cam cum a fost pe vremea lui Ceașcă, adică botezul religios. Cine a prins perioada aia cred că știe cum s-a rezolvat botezul pe vremuri. La domiciliu. Sunt curios în astfel de situații ce vor face otoritățile!

  5. ... Răspunde

    Propun pentru Grupul ăsta introducerea termenului de prelungire a sarcinii la termen cu 30 de zile prin decret sau ordin. Să vadă copilul pe ce lume vine și poate se răsgândește! Mai nou copiii au devenit obraznici deja prin naștere. Vin pe lumea asta fără aprobarea sau autorizația lui Arafat! Apropo Arafat! Dacă promitem că nu ne creștinăm ci ne facem musulmani atunci se poate botez sau cum o fi zicând la muslimi? Întreb pentru un prieten foarte curios.

  6. Gyuri Răspunde

    Foarte bine.
    Au mai primit mirii o șansă.

  7. Popa Prostu Răspunde

    Le trebuie enoriasi la pupat de oase, nu la distractie. A fost un an greu pentru bor, trebuie sa scoata si ei banu cumva. Masinile alea ce le au consuma mult, hainele alea cu aur costa mult, le trebuie prostime sa cotizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.