Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un bărbat cu COVID a încercat să fugă din Spitalul Carei. S-a ales cu dosar penal

Un sătmărean în vârstă de 52 de ani, infectat cu coronavirus și internat în Spitalul Municipal Carei, a încercat să fugă din unitatea spitalicească. Acesta a încercat să se facă nevăzut folosind scara de incendiu a spitalului, însă a alunecat și a căzut de la etajul 1. Încercarea de evadare i-a adus bărbatului un dosar penal.

Organele judiciare au reținut că, în data de 22.10.2020, la ora 8.00, numitul C.T.T., domiciliat în satul Poiana Codrului, comuna Crucișor, județul Satu Mare, a căzut de la etajul 1 al Spitalului Carei, în timp ce încerca să se cațere pe balustrade treptelor de incendiu, pentru a putea fugi din spital, unde era internat la secția destinată pacienților infectați cu virusul Sars-Cov-2.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Carei – Biroul de Ordine Publică Mediul Urban – sub supravegherea Parchetului de pe Iângă Judecătoria Carei.

,,Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt o etapă a procesului penal şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei

 

2 comentarii

  1. Ion+Pop Răspunde

    Asi e 28 stirea e din 22 veche rau ….

  2. Satmarean Răspunde

    Cine betyeșig era ala ???. Trebuia rețonut pe loc . Pericol public !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.