Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. Autogol antologic. Execuție inexplicabilă în meciul CSM Satu Mare – Someșul Dej

Partida dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej, din etapa a 6-a a Seriei 10 din Liga 3, a fost tranșată de un autogol inexplicabil, dat în repriza a doua, care a adus victoria oaspeților.

Totul s-a întâmplat în minutul 64, la o fază care nu anunța mare lucru. Mihai Maxin a primit o pasă bună în partea dreaptă, după care a pasat din prima în careu, unde ajunseseră mai mulți coechipieri. Portarul celor de la Satu Mare, Vasile Curileac, a ieșit să prindă balonul, dar a fost indus în eroare de un adversar care se afla în fața sa și l-a scăpat.

Mingea a ajuns la fundașul Luca Tincău, care a preluat și părea că faza se va încheia cu bine pentru CSM Satu Mare. Doar că, ulterior, tânărul apărător a vrut să respingă în corner, cel mai probabil, dar a trimis surprinzător în propria poartă, cu un șut puternic, de parcă ar fi tras să dea gol. Oamenii din tribune au început, apoi, să ceară ironic anularea golului. ”Bă, vezi că trebuie să dai gol în partea ailaltă, băăă!”, ”Anulează, mă, a fost offside, mă!”, ”Să-i dea afară, mă!”, au fost câteva dintre reacțiile celor aflați în tribune.

Someșul Dej a părăsit penultima poziție a Seriei 10 din Liga 3, în urma succesului cu CSM Satu Mare, și a urcat pe poziția a 7-a cu șase puncte. Echipa din Satu Mare e cu un loc mai sus, pe 6, cu același punctaj, dar cu un golaveraj mai bun.

Sursa: prosport.ro

 

 

7 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Super finalizare 🤣🤣!!! “Fotbalist” de maidan…

  2. soldatu svejk Răspunde

    poarta aia era la indemana sa bage gol ! asa sunt oamenii vesnic nemultumiti , cand nu baga gol ,de ce nu baga gol , cand baga gol ,de ce nu baga gol in poarta adversarului ,oameni mereu nemultumiti

  3. xxx Răspunde

    Si absolut nimeni din cunoscutii lui nu a pariat pe meciul asta. Maine iubita lui isi cumpara o masina noua din banii de la matusica

  4. marius Răspunde

    voua vo trebuit liga 3 acum aveti cu niste jucatori de rahat ce are toata tara, arata-mi 3 fotbalisti cu valoare si fara un tatauj

    • soldatu svejk Răspunde

      intrebarea asta e valabila si la echipa nationala ..valoarea e valabila la manelisti , la fotbalisti e un rahat pe bat

  5. ... Răspunde

    Bine că nu a înscris din foarfecă!😱 Sau spuneți că nu știe decât cu șpițul?😱 Aștept autosesizarea celor care finanțează “echipa” asta. Totuși sunt bani publici chiar dacă nu milioane de euro. Că dacă e așa dubioasă treaba atunci mai bine fără echipă de fotbal. Vă spune unul care făcea galerie pe vremuri la Feher, Keizer, Helvei, Both Gabi etc. Asta ce se “joacă”acolo nu se mai cheamă fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.