Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Candidații PNL Satu Mare pentru parlamentare, validați. Adrian Cozma și Ovidiu Duma deschid listele

În această seară candidații Partidului Național Liberal Satu Mare pentru alegerile parlamentare au fost validați de conducerea centrală a PNL.

Membrii Comitetului Director Judeţean s-au reunit în şedinţă pentru a decide lista candidaţilor susţinuţi de echipa PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, iar Biroul Permanent Național au validat candidații. În urma unui vot democratic și totodată secret, a fost stabilită următoarea ierarhie pe listă:

Camera Deputaților:

1 Cozma Adrian

2 Savu Ioan

3 Kira Beniamin

4 Urs Beniamin

5 Blidar Ileana

6 Ghilea Gheorghe Sorin

7 Silaghi Sergiu

Senat:

1 Duma Ovidiu Marius

2 Albu Adrian

3 Nicoară Romeo Florin

4 Kichel Nicoleta Anamaria

,,Am trecut prin toate etapele de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare și în acest moment pornim oficial în competiția din alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Le mulţumesc colegilor din echipa PNL Satu Mare pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor. Este o onoare, dar, aşa cum bine ştim, şi o mare responsabilitate să reprezinţi interesele comunităților sătmărene și a locuitorilor județului. Am alături o echipă bună, pregătită să aducă cele mai bune soluții pentru noi toți. Vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru. Vom reclădi România și Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

7 comentarii

  1. Codruta Răspunde

    Acesta este P.N.L macar au scăpat de Dormeo singura realizare .

  2. John Doe Răspunde

    Singurul care merita sa fie ales, ar fi Duma Ovidiu Marius. Restul sunt niste lipitori si paraziti al acestui sistem infect.

  3. mae Răspunde

    johny prostutule singurul care trebuie sa stea pe fundul liu e chiar DUMA a candidat ptr primar sa nu amageasca lumea,,,,,,,asa ca mai bine taceai

    • John Doe Răspunde

      @mae,

      Nu te cunosc, asa ca nu am cum sa te judec si nici sa ma urc la nivelul tau. Aparent esti de o speta necivilizata, care se arata un geniu nedescoperit. Ceea ce am comentat mai sus este opinia mea, iar daca nu esti de acord puteai sa argumentezi foarte frumos cu un motiv. Dar din moment ce sari sa faci oamenii prosti, consider ca nivelul tau de IQ este egal cu zero absolut.

      Ne vedem la parlamentare, tu la impartit de pliante sau covid iar eu in banca mea cu opiniile mele.

      O zi faina.

  4. Matroz Răspunde

    Mizerabila lista… in Satu Mare ,pnl nu mai exista…”gremlins” lui basescu au luat totul..

  5. HBC Răspunde

    MUNDRIILE JUDETULUI …………………………
    DACA ASA ARATA ELITA PARTIDULUI , CUM ARATA RESTU ???????

    VAI DE NOI …………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.