Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Îndrăgitul artist Vasile Barani, răpus de COVID, înmormântat în condiții speciale

Îndrăgitul interpret de muzică populară din Maramureș, Vasile Barani, decedat marți noaptea din cauza coronavirusului, a fost înmormântat astăzi în condiții speciale. Înmormântarea a fost una restrânsă, astfel că unele dintre rude, prieteni și foști colegi nu au putut să își ia adio de la el.

Lacrimi de durere au curs în această după-masă la înmormântarea iubitului artist de muzică populară. Vasile Barani a fost răpus marți noaptea de coronavirus la vârsta de 62 de ani, iar nu toți dintre cei care l-au iubit au avut ocazia să-și ia rămas bun de la el. Înmormântarea a fost una ieșită din tipare, colegii și familia nu au putut să-l vadă și să se despartă de el așa cum se cuvine, iar angajații firmei de pompe funebre care au dus sicriul la groapă au fost îmbrăcați în costume de protecție.

Apropiații l-au petrecut totuși la groapă, iar colegii prezenți au cântat melodii de jale. Îndrăgitul artist și-a luat rămas bun de la muzicanții din Satu Mare, Oradea și Baia Mare, a spus preotul care a oficiat slujba de înmormântare.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.