Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

VIDEO. Microbuz cu români, răsturnat în Austria. Peste 60 de pompieri şi paramedici au intervenit

Microbuz cu români, răsturnat în Austria. Nouă români au fost victimele unui accident în Austria, trei dintre ei fiind în stare gravă la spital. Mașina în care călătoreau, un microbuz, s-a lovit de un TIR și apoi s-a răsturnat. 65 de salvatori au intervenit la locul accidentului cu cei 9 români. Șoferul microbuzului era un român în vârstă de 32 de ani.

A fost declanșat planul roșu de intervenție și 65 de pompieri și paramedici, din 7 echipaje, au intervenit la locul unui accident cu 9 români victime. Microbuzul în care aceștia călătoreau și care se întrepta spre Salzburg s-a răsturnat după o coliziune cu un camion, fiind avariat serios, vineri noaptea, în jurul orei 00:30.

”Un român în vârstă de 32 de ani și-a condus camioneta, cu alte opt persoane din România, în direcția Salzburg. A existat o ușoară coliziune cu un vehicul greu la joncțiunea Haid, din motive necunoscute, condus de un cetățean sârb, ăn vârstă de 41 de ani. Vehiculul șoferului de 32 de ani a derapat, a lovit balustrada din dreapta, s-a rostogolit și s-a răsturnat, rămânând pe plafon, grav deteriorat. În accident, trei ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți. Au fost duși la UKH și la Kepler Uniklinikum Linz.”, a anunțat poliția, scrie observatornews, care citează laumat.at.

Crucea Roșie a venit cu șapte ambulanțe, a relatat Wolfgang Rabeder, ofițer de serviciu de la Crucea Roșie Linz-Land. Autostrada Wels a fost închisă timp de aproximativ trei ore între joncțiunea Haid și joncțiunea autostrăzii Weißkirchen an der Traun, în direcția Passau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.