Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Minor (14 ani) accidentat pe trecerea de pietoni de o șoferiță

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri seară pe bulevardul Octavian Goga din municipiu. Un minor, în vârstă de 14 ani, a fost accidentat de o șoferiță pe trecerea de pietoni.

Ce spune Poliția:

Ieri, 7 octombrie, în jurul orei 19.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Octavian Goga, din municipiul Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști la fața locului, aceștia au stabilit faptul că o șoferiță, de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism pe bulevardul Octavian Goga, nu a acordat prioritate de trecere unui minor, de 14 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trotineta propulsată de el, pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, accidentându-l.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Deci …

  2. jurnalism SM :) Răspunde

    In stirea de anterioara tot aici pe portarsm avea 16 ani si era vorba de un sofer de 30 de ani…..:) NO COMMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.