Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Asistații social din Satu Mare, puși la treabă. Și-au făcut curățenie în jurul imobilelor

Asistații social din municipiul Satu Mare au fost puși la treabă. Autoritățile au demarat ample acțiuni de dezinsecție în locuințele sociale din municipiu, iar oamenii care locuiesc în aceste locuințe au fost puși să își facă curat în jurul imobilelor.

Primăria Municipiului Satu Mare, prin Direcția de Asistență Socială, desfășoară o amplă acțiune de dezinsecție și deratizare în locuințele sociale și de necesitate de pe străzile Toamnei, Timișului, Târnavei, Zefirului și Ostrovului.

De asemenea, cu această ocazie, persoanele care locuiesc în aceste cartiere își fac curățenie în jurul imobilelor.

3 comentarii

  1. Lucky Răspunde

    Intreb Primaria cine ar trebui sa faca la fel dp liceenii de la liceele din zona Turnului Pompierilor care arunca ambalaje de orice fel, chistoace de tigari in cutiile postale, murdaresc peretii birourilor din zona?As fi cu mare consideratie ptr institutia care va gasi o solutie!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Sigur liceenii? Daca trece pe acolo unu de-a VIII-a si arunca un chistoc? Sau vre-un suedez arunca cu vopsea pe biroul dvs?

  2. Nha Răspunde

    Au fost pusi sa-si faca curat , acuma -imediat ? Eu credeam ca a fi si a face curat dupa tine e o conditie sa stai la locuinta sociala . Ce minte joasa au edilii astia , nici nu ma mir ca tot orasul e la nivelul “Ostrovului” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.