Ultima actualizare: ieri, 20:44

Externe

VIDEO. Un vlogger și-a incendiat Mercedesul de 100.000$

Un vlogger din Rusia și-a incendiat mașina, un Mercedes 63s GT în valoare de peste 100.000$. A făcut și un filmuleț în care dă foc bolidului.

Tânărul a dus mașina pe un câmp, iar în portbagaj avea pregătit bidoane cu benzină. Acesta turnat benzina atât pe exterior cât și pe interior, urmând ca mai apoi să îi dea foc. Din câte se pare, mașina avea mai multe defecțiuni, iar aceasta a pornit un conflict cu reprezentanții companiei Mercedes.  După ce a luat foc mașina, tânărul savurează o porție de grătar realizat în apropierea acesteia. La final vloggerul alege să plece acasă cu o Lada, în semn de insultă pentru firma Mercedes.

”M-am gândit mult timp ce să fac cu Akula mea (așa își numea acesta mașina) după conflictul cu reprezentanța oficială Mercedes-Benz. După mine ideea e incendiară! Asta-i tot”, a declarat bloggerul în descrierea către materialul video publicat.

 

Sursa: stiri.md

2 comentarii

  1. Raider Răspunde

    Am mai vazut la TV un reportaj cu un roman care tot cu marca respectiva ,masina s-a defectat de 15 !!!! ori in 8 luni , odata s-a oprit chiar pe trecerea de cale ferata……degeaba garantie , doar umblat ,probleme,nervi….

  2. Cetateanul Răspunde

    Am un vecin, a fost cu masina la vreo cinci service-uri, inclusiv la reprezentanta, a cheltuit peste 1.000 de euro deja, i-am oferit eu o solutie cu telecomanda si releu de forta . Vroiam sa repar Dacia lui tati care descarca acumulatorul in cateva zile, dar dupa o revizie generala facuta de catre mine la sange nu a mai avut probleme cu masina, asa ca i-am dat telecomanda la vecinul cu Mercedes .
    Masina a fost luata de noua, asa, cel putin 50.000 de euro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.