Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Zece poliţişti de frontieră de la Halmeu, confirmaţi cu COVID-19

Zece poliţişti de frontieră de la Halmeu a fost confirmaţi cu COVID-19. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a conformat faptul că mai mulţi lucrători sunt cu COVID-19, în prezent fiind derulată o anchetă.

Poziţia ITPF:

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu avem zece lucrători confirmați cu Covid – 19, din care unul și-a desfășoarat activitatea în PTF Halmeu, restul au efectuat misiuni de supraveghere a frontierei de stat.
În acest context, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare efectuează o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți ai celor confirmați, în vederea luării măsurilor de izolare la domiciliu a acestora.
La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu sunt implementate masurile de protecție, polițiștii de frontieră fiind dotați cu materiale de protecție individuală (măști, mănuși, dezinfectat), periodic are loc igienizarea și dezinfectarea adecvată a tuturor încăperilor din sector și ale celorlalte structuri subordonate, se păstrează distanța socială, iar la intrarea în serviciu are loc instruirea persoanalului în ceea ce privește măsurile de prevenire a transmiterii virusului.

2 comentarii

  1. ioan Răspunde

    Vameșii nici măcar măști și mănuși nu primesc!!

    • Milițianul Răspunde

      Da ce eu primesc la privat?
      Din salariul lor nu își permit 1 cutie sau 2 de măști sau mănuși?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.