Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

A fost lansată platforma Producători Sătmăreni. Înscrierea este gratuită!

A fost lansată platforma Producători Sătmăreni. După succesul grupurilor de Facebook, dar și experientele cu raportarea și dizolvarea grupurilor, președintele Asociației Producători Sătmăreni, Marcela Papici, anunță lansarea site-ului producătorisătmăreni.com, precizând că atât înscrierea, cât și asistența tehnică pentru înregistrarea pe platformă sun gratuite.

Ce spune Marcela Papici:

,,Cred în puterea comunitatii satmarene de a se autogospodarii! În judetul Satu Mare, avem producatori valorosi si produse ce se ridica la asteptarile consumatorilor. Producatorii au nevoie sa fie promovati! Consumatorii au nevoie sa-i cunoasca si sa ajunga la produsele lor.

Succesul grupurilor de Facebook, Producatori Satmareni, dar si experientele triste cu raportarea si dizolvarea grupurilor ne-au ajutat sa intelegem necesitatea existentei unui site/platforma pe care sa se regaseasca producatorii satmareni.

Doresc ca aceasta platforma sa fie o punte intre producatori si consumatori. Sa fie locul in care “mergem” atunci cand cautam produse sanatoase, locale, de calitate. Sa fie, pentru producatori, locul in care sa se simta valorizati si ajutati!

Inscrierea producatorilor este GRATUITA!

Serviciile oferite de aceasta platforma, consumatorilor, sunt GRATUITE!

Asistenta tehnica de care producatorii vor avea nevoie pentru a se inregistra pe platforma, e GRATUITA! Cred in fapte si actiuni facute voluntar, in slujba comunitatii!”

5 comentarii

  1. Ivan Răspunde

    Doar întreb și eu, Duamna ce ,,produce” de se erijează în halul ăsta ? O doare fix în fund de toți producători, inclusiv sătmăreni, este doar o cerșeală de voturi………..

  2. Baza de date anaf Răspunde

    Numai bine o sa va ia anaful de aici in ordine alfabetica.

  3. Liliana Răspunde

    Succes noii platforme! Producatorii si cumparatorii sunt cei care ne vor spune daca aceasta platforma ii ajuta sau nu! Pana atunci sa apreciem initiativele si perseverenta dovedita de d-na Marcela Papici!

  4. varza Răspunde

    in 2 zile de la lansare s-au inscris 7 producatori. e clar ca e un megasucces sau mai exact un megafasssssssss.

  5. anaf Răspunde

    ce usor o sa fie sa vedem acum daca producatorii satmareni dau bon fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.