Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Pro România Satu Mare, interzis să mai distribuie calendarele ortodoxe cu logo-ul partidului

În urma sesizării  de către președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Cozma, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare cu privire la încălcarea de către partidul PRO România – filiala județului Satu Mare a prevederilor legale referitoare la materialele de propagandă electorale, Biroul Electoral prin Decizia nr. 36/ 30.11.2020 a admis plângerea PNL Satu Mare și obligă partidul PRO România – filiala Satu Mare să sisteze distribuirea materialului de propagandă electorală intitulat „Calendar creștin – ortodox pe anul 2021″.

,,Constatăm cu tristețe că cei de la PRO România Satu Mare recidivează în intenția lor de a amesteca biserica și însemnele sale în campania electorală. Condamnăm cu fermitate orice tip de imixtiune în viața și activitatea bisericii și considerăm o adevărată impietate folosirea unui Calendar bisericesc ca material de propagandă electorală. Pro România uzurpă astfel atribuțiile Patriarhiei Române, care este singura în măsură să editeze un astfel de calendar.

PNL Satu Mare rămâne apărătorul independenței bisericii și va sancționa în orice împrejurare astfel de regretabile derapaje. Înțelegem să luptăm deschis într-o competiție electorală, dar nu vom fi de acord niciodată cu depășirea unor limite morale!

Salutăm decizia Biroului Electoral și în același timp îi asigurăm pe reprezentanții cultului ortodox de întregul nostru respect și deplina noastră considerație’’.


Sursa: PNL Satu Mare

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Numai niște jeguri se folosesc de Dumnezeu!

  2. Gogu Styuk Răspunde

    Dar preotul de Paulesti are voie sa faca propaganda mascata pentru PNL elogiind “faptele marete” ale membrilor pnl care s-au plimbat calare la Alba Iulia ???De ce nu “rememoreaza” evenimentul membrii pnl,de ce trebuie sa “rememoreze” preotul,probabil la slujba de duminica, care la final a “elogiat” tot grupul de pnl-isti,in frunte cu primarul pnl-ist de paulesti,fost lider comunist ??!!E problema domniei sale ca a facut parte din grup,dar asta nu inseamna ca pentru asta trebuie sa lauzi cu cateva zile inante de alegerile parlamentare candidatii pnl ca fiind citez ” OM deosebit, cu trăsături organizatorice de excepție” !!!!!!!!!

  3. Gheorghe Răspunde

    Fraierii astia nici nu-si dau seama ca asa isi fac mai multe deservicii decat sa aiba beneficii.Pai hai sa zicem ca eu (sau altcineva)daca merg la biserica si popa face astfel de afirmatii,lauda pe x sau y,in dorinta de a linge vreun cur al vreunui partid(fie el si pnl),pai cum ziceam,eu mai votez cu acel partid?NU,chiar dimpotriva voi vota cu altii,in ciuda popii si in ciuda partidului respectiv.Sau daca pisicutul pontake&company face reclama mascata(de fapt pe fata),pe niste hartii care ar fi calendare ortodoxe,sau de alta religie,pai eu voi vota cu pisicutzu??Nicidecum,in ciuda lor voi vota altfel de cum ma invata ei.Fraierii trag la fraieri,asa ca nu vor primi voturi decat de la …fraieri!!

  4. H&R Răspunde

    Prim ministru se scrie Prim-ministru. Sau?

  5. EUh Răspunde

    Bai cozma,CE ar fi sa ne sugi tu pe toti drept logo?Tu,iohanis so ludovica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.