Ultima actualizare: azi, 20:45
Locale

Ambulanţier din Satu Mare, răpus de COVID. “O veste ce ne zdrobește inimile”

Ambulanţier din Satu Mare, răpus de COVID. Liderul de sindicat din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a fost răspus de COVID. Anunţul privind decesula cestuia a fot făcut de către colegii de la Ambulanţă.
“Virusul Sars-Cov-2 ne-a demonstrat inca odata ca este mai puternic decat noi 🖤🖤🖤 intreg colectivul Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare.
O veste ce ne zdrobește inimile am primit acum, legat de pierderea celui care a fost Adrian Andreca un om foarte diferit de noi toti, avea convingeri foarte ferme despre viata, familie, profesie si valori morale foarte sanatoase, pe care le apara pana in panzele albe, a fost liderul de sindicat al celor care sunt in prima linie in cadrul Serviciului de Ambulanta Satu Mare. Nu există cuvinte potrivite, durerea e fără margini în S.A.J Satu Mare. De azi înainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace iar familiei îndurerate să îi mângâie sufletele!”, au transmis colegii de la Ambulanţa Satu Mare.

3 comentarii

  1. Alice Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

  2. el Răspunde

    ,,avea convingeri foarte ferme despre viata, familie, profesie si valori morale foarte sanatoase,, hai serios, era divortat pentru ca isi cotonagea nevasta. stiu cei din M17 cum tipa saraca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.