Ultima actualizare: ieri, 22:25

Divertisment

Cele mai populare jocuri de cazino din România online și offline

Cele mai populare jocuri de cazino din România online și offline

Gata să te distrezi?

Îți place să te iei la întrecere cu norocul și nu ți-e frică să-ți asumi responsabilități? Nu ratezi nicio șansă de a face un pariu și ești în general o persoană norocoasă, căreia astrele îi surâd când își pune în minte un plan ambițios? Iubești jocurile de noroc și nu te dai în lături de la a-ți încerca șansele atât în mediul real, cât și în cel virtual? Atunci citește și salvează articolul de față pentru că în el am pregătit special pentru tine o listă cu trei din cele mai populare jocuri de cazino din România cu ajutorul cărora ai toate șansele să-ți rotunjești veniturile în timp ce-ți hrănești pasiunea și îți satisfaci nevoie de adrenalină.

Jocuri de cazino extraordinare pe care le poți juca atât în mediul online cât și în cel offline

Poker

Se spune că povestea jocului de poker a început cu aproape 1000 de ani în urmă și implică nu doar unul ci mai multe popoare și chiar continente. Unii experți în istoria jocurilor de noroc spun că pokerul ar fi evoluat dintr-un joc de domino, cu cărți, care se juca în mod regulat la curtea regală a Chinei; alții sunt de părere că strămoșul jocului de poker este un joc de cărți persan, numit As Nas, popular în secolul al XVI-lea. În Europa cel mai vechi joc similar cu pokerul este poque, un joc francez, la mare căutare în secolul al XVII-lea, despre care se spune că ar fi evoluat din spaniolul primero, care se juca cu trei cărți și se baza pe bluff ca strategie principală.

Coloniștii francezi au transmis dragostea lor pentru Poque și locuitorilor continentului Nord American, mai ales în regiunea New Orleans, care a fost anexată Statelor Unite ale Americii începând cu anul 1803. Tot în acea perioadă, vorbitorii de engleză din regiunea New Orleans au americanizat pronunția jocului care din poque a devenit poker.

Pentru un începător, regulile jocului de poker pot părea destul de complicate la prima încercare. Dar după câteva runde, orice împătimit al jocurilor de masă reușește să descopere plăcerea acestui joc, mai ales pentru că este diferit față de alte jocuri prin controlul pe care îl oferă jucătorilor săi asupra propriilor decizii. Pe scurt, pentru a câștiga la poker trebuie să ai la sfârșitul jocului o mână mai bună decât oricare dintre adversarii tăi. Iar pentru a fi capabil de acest lucru trebuie să cunoști foarte bine combinațiile norocoase, dar și să fii în stare să ghicești ce cărți se ascund în mâinile celorlalți jucători.

Ruletă

Surprinzător sau nu, jocul de ruletă nu a fost inventat de un împătimit al jocurilor de noroc, ci de un mare fizician francez despre care cu siguranță ai auzit foarte multe lucruri. Este vorba despre Blaise Pascal, care în anul 1655 nu încerca să găsească un nou mod în care să se distreze, ci pur și simplu voia să inventeze o mașinărie inteligentă care să funcționeze prin mișcare perpetuă.

O mașinărie cu mișcare perpetuă este o mașinărie care continuă să opereze indiferent dacă asupra ei acționează sau nu forțe exterioare. Conform fizicii, o astfel de mașinărie este pur și simplu de neconceput. Dar fiind un fizician, Blaise Pascal și-a încercat norocul și chiar dacă nu a reușit întocmai cum își pusese în minte, a inventat totuși unul din cele mai apreciate jocuri de noroc la nivel mondial.

Deși inițial nu avea însemnat pe suprafața ei niciun zero, roata inventată de Pascal a fost folosită ca atare pentru jocul de ruletă pentru câteva secole, până în anul în care Francois și Lois Blanc au creat o ruletă cu un singur zero, special pentru regele Charles al III-lea din Monaco. Acest lucru a adus o schimbare radicală în practica jocului deoarece, în acest fel, casa a reușit să obțină un avantaj pe care nu l-a mai avut niciodată până la acel moment.

Blackjack

Nici la ora actuală originile exacte ale jocului de Blackjack nu se cunosc în totalitate. Dar majoritatea cercetătorilor consideră că el a fost inventat în jurul anilor 1700, în cazinourile din Franța. Jocul despre care se crede că este strămoșul Blackjack-ului se numea Vingt-et-Un și se traduce în limba română ca 21.

Chiar și în epoca modernă, în Nevada secolului XX, precursorul Blackjack-ului încă se numea 21. Dar din motive de marketing și dorința de a promova acest joc, patronii cazinourilor au început să-l numească Blackjack și să ofere chiar bonusuri substanțiale celor care jucau un valet negru împreună cu un as de inimă neagră. Pe măsură ce popularitatea jocului s-a răspândit în întreaga lume, obiceiul acordării bonusurilor a dispărut, dar numele de Blackjack a rămas până în zilele noastre.

Nici măcar regulile jocului nu mai sunt aceleași ca cele de la început. Ele s-au schimbat de nenumărate ori de-a lungul istoriei, iar cele pe care le folosim în ziua de azi au puține lucruri în comun cu jocul propus inițial de francezi.

Unde poți juca în România toate aceste 3 populare jocuri de casino?

Aproape orice cazino fizic nu doar din România, ci din întreaga lume pune la dispoziția clienților săi aceste trei jocuri arhipopulare. Ele sunt niște jocuri de cazino iubite de întreaga lume ce nu pot lipsi din portofoliul niciunui cazino.

În ceea ce privește cazinourile online, pe de altă parte, chiar dacă pokerul, ruleta sau blackjack pot juca aproape oriunde, pentru satisfacție maximă și garanția că puteți câștiga bani reali jucând jocurile preferate, alegeți doar cazinouri virtuale cu reputație pe piața românească și care funcționează în conformitate cu toate condițiile impuse de lege. Am revizuit puțini operatori online acolo și cel care ne-a plăcut cel mai mult este 888 cazinou. În afară de a fi o platformă de încredere, interacțiunea se simte ca și ați fost într-un cazinou pe uscat. De aceea trebuie să joci tot felul de jocuri de cazino aici.

Douăzeci și unu de blackjack

Alegând să joci jocuri de noroc online, pe lângă avantajul de a putea juca oriunde și oricând, elimini timpul de așteptat la mese și poți trece de la un joc la altul mult mai simplu decât în mediul real. Ai jucat câteva partide de poker sau blackjack și vrei să treci la un joc mai simplu, care să se derulez în mod natural fără implicarea ta? Atunci treci la ruletă sau păcănele pentru că într-un cazino virtual ai o mulțime de astfel de jocuri doar la un click distanță!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.