Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare: 135 de cazuri în 24 de ore. Județul, aproape de 4 cazuri la mie

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare, s-au înregistrat 135 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național, în 24 de ore, au fost înregistrate peste 9.400 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 14 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 353.185 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 239.051 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.460 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. Mai jos aveți graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică:

Până astăzi, 8.813 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 13.11.2020 (10:00) – 14.11.2020 (10:00) au fost raportate  129 de decese (73 bărbați și 56 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, București, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Teleorman, Vâlcea și Vaslui.

Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 31 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 48 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 32 decese la categoria de peste 80 de ani. 120 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități,  6 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.919. Dintre acestea, 1.172 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.667.896 de teste. Dintre acestea, 37.040 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 21.204  în baza definiției de caz și a protocolului medical și 15.836 la cerere.

 

15 comentarii

  1. ... Răspunde

    Așa de bine stăm că toate cifrele cresc. Important e cocoașa valulul zimțului covidului lui pește! Nu-i bai, când și comerțul cu amănuntul se va prăbuși atunci să văd eu specialiștii lui pește prăjit ce vor face. Vine Miculașu’ și oamenii nu vor avea bani de cheltuit. Nu mă credeți? Ia întrebați voi prietenii voștri care lucrează în comerț en detail cu cât le-a scăzut rulajul zilnic! La rapoarte în minister, la finanțe poți să jonglezi cu cifre dar când e vorba cât are omul în buzunar nu mai ține ce visează Câțu et comp! Din ce estimez primele știri pozitive nu au cum să vină înainte de primăvară. Vă ține până atunci cureaua? Ați pus destule grăunțe deoparte?

    • covid 19 Răspunde

      Ce propui? Că ce combaţi nu am înţeles niciodată.

      • ... Răspunde

        Păi asta-i baiul la tine. Nu pricepi fenomenul și scrii la dictare. Ce să-ți fac dacă ai capul pe post de ornament?
        Ce propun? Caută postările mele recente. Sau vezi ce au făcut slovacii de exemplu. Câteodată am impresia că nici nu se vrea să se termine tâmpenia asta. Atenție, nu spun că nu există coronavirus, doar că în loc de combatere eficientă mai mult dăm cu bățu-n baltă.
        Oricum cei de la grupul de comunicare sunt clar depășiți de situație. Asta în frunte cu Arafat. A sesizat acest aspect și Băse. A mai avut recent și dr.Streinu-Cercel o propunere bună. Dar nu e bine ce spune că e pesedist.😮😱 Murim cu covidul în brațe și punem pe butuci economia. Mai rău ca un război.

      • ... Răspunde

        Recent Elon Musk și-a făcut patru !!! teste în aceeași zi. Două au ieșit pozitive și două au ieșit negative!!! De aici tu înțelegi ce vrei.
        Doar că noi în baza acestor teste am spitalizat oameni obligatoriu și i-am decretat asimptomatici. Repet, înțelegi ce vrei de aici. La noi nu e voie să se repete analiza, Eu nu bag mâna în foc pentru acuratețea rezultatelor nici pentru 10% din analize. Știu eu de ce spun. Rezultatul vezi pe stradă și la știrile de la ora 13. Mai ceva ca știrile de la ora 17 de la Protv.
        Până acum eram Republica Absurdistan, acum ne putem numi Paranoia.

        • covid 19 Răspunde

          Recent am fost spitalizat şi mi s-a făcut test Covid care a ieşit negativ. Sincer m-am gândit la voi, la cârcotaşi, şi am avut ceva emoţii. Ar fi fost demolator dacă aş fi ieşit pozitiv la cât de precaut sunt. Eu nu am datele pe care le ai tu dar acum precis nu se mai spitalizează asimptomaticii că n-ai unde. Eu ştiam că se face şi test de confirmare.

          • ...

            Da. Dar luni bune asta s-a făcut. Și le urla toată lumea în cap inclusiv din străinătate ca să nu umple spitalele cu așaș ziși asimptomatici pentru că e tâmpenie.
            În altă ordine de idei apoi to mai tu vividule să nu ai covid?😲 Îți respingi originile? Apoi cine să mai creadă atunci în tine? Se întoarce lumea pe dos.😜

        • Tester Răspunde

          Cine e documentat stie ca testele rapide sunt numai 60% precise si dau erori.
          Pana si PCR ul da erori dar NUMAI din cauza ca nu se face recoltarea corect.

          • ...

            Dar nici nu aștepți rezultatul zile la rând. Dacă ceva ți se pare dubios faci pe pacient testul mai concludent. Dar nu pe toți. Și cel mai important, te miști infinit mai rapid. Poți izola mai repede.

    • Homongus Răspunde

      Si ce propui , ca nu am inteles ,in viitorul incert lumea sa cumpere ca spartii ,ca sa sprijine
      comertul cu amanuntul,si apoi sa nu poata plati facturile?
      Daca oamenii ar avea grija ar fi ca la inceputul verii cand erau cate 2 cazuri pe zi.
      ATUNCI , cine e de vina ? ca nu se imprastie covidul din elicopter .

  2. garcea Răspunde

    Pai daca pe asimptomatici nu-i bagi la spital ,asa cum face romanul ( pana si cei cu test confirmat pozitiv ) umbla bramburea , si infecteaza pe altii ,cei documentati stiu ca asimptomaticii infecteaza pe altii ,ba printre ei sunt si super infectantii.

  3. Statistic Răspunde

    Cineva tot dadea cu scrisu ca se moare mai putin decat anul trecut ,dupa informatii feisbuciste , sa stie ca in ultima luna numarul este dublu , si mai nou nu sunt locuri nici macar la morga , se aduc containere.

    • realitatea Răspunde

      Știi și tu că nu e adevărat. A fost o situație unică într-un județ. Dacă așa ar fi ar trebui să fie cozi la cimitire. Și cum nu sunt ….. Eu am vorbit cu niște cunoștințe preoți. Nu e mare diferență numărul de decese față de înainte. Aici nu socotesc pe cei atei gen Iliescu. Lasă tu baubaul că e duminică. Sau azi tu ești de serviciu?

  4. covid 19 Răspunde

    7000 de decese din cauza covidului raportate la cele 270 000 raportate anual în ţară dau sub 3%. Dacă luăm în considerare că 50% mureau oricum ajungem la sub 1,5%, fluctuaţie care oricum se întâmplă de la an la an fie în sus, fie în jos.

  5. Alice Răspunde

    9❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.