Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Coronavirus Satu Mare: 43 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare, s-au înregistrat 43 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național, în 24 de ore, au fost înregistrate aproape 5.000 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 16 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 365.212 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 246.633 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.931 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 9.075 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 15.11.2020 (10:00) – 16.11.2020 (10:00) au fost raportate 149 de decese (86 bărbați și 63 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 7 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 36 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 50 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 51 decese la categoria de peste 80 de ani. 141 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 5 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități și pentru 3 pacienți nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.467. Dintre acestea, 1.187 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.702.328 de teste. Dintre acestea, 11.266 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 7.499  în baza definiției de caz și a protocolului medical și 3.767 la cerere.

 

4 comentarii

  1. suciu+emil Răspunde

    DSP-ul un dinozaur aflat in hibernare si intens politizat ,este depasit din toate punctele de vedere.Pentru a masca incompetenta si lipsa de experienta a conducerii ascund nr real de imbolnaviri. Aveti idee cati purtatori de virus sunt tinuti acasa cu diagnostice false,cu o inconstienta criminala apoi trimisi in colectivitati_

    • carcotas Răspunde

      Interesant ce spuneti dar am rezerve ca este chiar asa.

      • urbanism Răspunde

        Acum sincer tu ai avut de-a face cu ei? Eu am avut relații instituționale cu ei, oficial, prin fișa postului. Deci de multe ori nu știa mâna stângă ce face mâna dreaptă. Sau că nu știu ce obiectiv nu respectă normele sanitare, ei făceau observații în ședință (pe bună dreptate) și tocmai cel care făcea observația emisese avizul cu 3 zile înainte! Refuz să cred că așa scurtă la minte este. Dar acum ce iei de bună? Procesul verbal semnat sau avizul emis? Sau că de multe ori beneficiarii așteptau mult doritul aviz sanitar mult și bine pentru ca să înceapă investiția (altfel luau amendă). Pentru că era foarte limitat numărul celor care redactau actul (am formulat voalat).
        Nu mă crezi? Întreabă printre agenții economici și vor povesti și ei. Nu cred că mare lucru s-a schimbat.

  2. Alice Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.