Ultima actualizare: ieri, 19:23

Locale

COVID-19 | Trei decese la spitalele din Satu Mare, Negrești-Oaș și Carei

Alte trei persoane au decedat în județul Satu Mare după infectarea cu coronavirus. Este vorba de trei femei cu multiple comorbidități.

,,Persoanele decedate, trei femei, cu vârsta cuprinsă între 55 și 79 de ani, cu multiple comorbidități, internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și Spitalul Orășenesc Negrești Oaș”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

În intervalul 20.11.2020 (10:00) – 21.11.2020 (10:00), la nivel național, au fost raportate 160 de decese (98 bărbați și 62 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău,  Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

2 comentarii

  1. Alice Răspunde

    ❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  2. raudetot Răspunde

    Oare când vom învăța să vorbim? Nu e de ajuns că televiziunile au un program zilnic de filme de groază, începând de la titluri până la scene, conținuturi? Doar Diva și-a schimbat programul și ne dă filme de Crăciun de ne ies pe urechi!
    Nu ar fi corect să folosim ceea ce avem în limba română, cuvintele gata definite? Ce dracu înseamnă comorbiditate și cum se scrie? Nu știm să folosim cuvântul Boli? Un om are mai multe boli…Că medicii dau vina doar pe Covid și nu pe neputința/nepăsarea lor, asta e altceva. Mie mi se pare că omul moare pentru că nu este tratat cum trebuie, nu i se aplică medicamentația corectă. Nu se poate să mai continuăm așa! Drept e că și personalul medical este în număr insuficient, dar ce este de făcut? Sunt oameni care trebuie să răspundă la această întrebare, să nu stea să aștepte primăvara din anul 3000.
    Trebuie bani, spații pentru o reorganizare medicală, și personal medical. Acum termină o mulțime de mediciniști rezidențiatul. NImic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.