Ultima actualizare: azi, 16:03

Locale

Percheziții în județul Satu Mare. Descinderi la traficanții de droguri

La data de 19.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații au procurat, deținut și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza județelor Sălaj și Satu Mare.

La data de 19.11.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Sălaj au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județelor Sălaj și Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate 10 grame de substanţă vegetală, 158 de plicuri cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv (etnobotanice), 63 de plicuri care prezentau urme cu astfel de substanţe, un grinder și suma de 5.815 lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial de Frontieră Satu Mare – Compartimentul Criminalistic.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca și al jandarmilor din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Județene Sălaj, Satu Mare și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

,,Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, spun procurorii DIICOT.


SURSA: Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

Un comentariu

  1. Alice Răspunde

    11❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.