Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Candidații PMP au luat județul la pas: ,,Să scriem împreună viitorul României”

În ultima săptămână, echipa de campanie a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare, în frunte cu Liviu Pop, candidat pentru Camera Deputaților și Mitruț Ciorbă, candidat pentru Senatul României, au făcut un tur al județului și au stat de vorbă cu oamenii. Candidații PMP s-au oprit în mai multe colțuri ale județului, fiind prezenți în localitățile Turț, Carei, Tășnad, Tarna Mare și Racșa.

Echipa de campanie a PMP Satu Mare a fost în mijlocul cetățenilor din localitatea Turț. În discuțiile purtate cu alegătorii, membrii staff-ului de campanie împreuna cu candidatul Liviu Pop pentru Camera Deputaților și Mitruț Ciorbă pentru Senatul României, au transmis obiectivele electorale ale Partidului Mișcarea Populară pentru următorii patru ani, atât la nivel național cât și la nivel județean.

Echipa PMP, printre cetățenii municipiului Carei, la Piața Agroalimentară! ,,Am încercat să le explicăm locuitorilor, programul nostru politic pe care vrem să-l punem în practică după alegerile din 6 decembrie 2020! Ne-au ascultat, ne-au aprobat și au promis că votează schimbarea în bine!”, au candidații PMP.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare Liviu Pop, împreună cu o parte din conducerea biroului județean, au fost prezenți la o întâlnire cu echipa orașului Tășnad! ,,O echipă tânără, condusă de domnul Sabău Bogdan, ne-a surprins plăcut de atât de mult tineret în această echipă puternică!”, a spus președintele PMP Satu Mare.

Echipa PMP Satu Mare, printre cetățenii localității Tarna Mare, la Piața Agroalimentară.

De asemenea, echipa de campanie a PMP Satu Mare a ajuns și la Racșa ,,Vă chemăm alături de noi, să scriem împreună viitorul României pentru următorii 4 ani, unul al echilibrului, al decentei și al bunăstării pentru fiecare dintre noi!”, a fost mesajul transmis de candidații PMP.

7 comentarii

  1. Jean Valjean Răspunde

    Fix pix !! Pierdere de timp si bani de la buget !! Partidul betivului national o sa aiba voturi in Constanta,unde candideaza gogosica-proasta,si in Bucuresti,unde candideaza tolomac-balbaitul !!

  2. Logica Răspunde

    PMP….. :))))

  3. x-ulescu Răspunde

    ce au scris pe declaratia anti covid ??? ca il pupa in dos pe basescu

  4. m Răspunde

    Un fost aldist trădător si un nimeni !

  5. Jon Răspunde

    Gasca imoralului, betivanului chioru’ Petrov a iesit la cerseala. Stati acasa ma papagalilor traseisti !

  6. Oligarh Răspunde

    PARLAMENTAR/ DEPUTAT/ SENATOR/ ETC = HOT = CORUPT indiferent de partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.