Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul de pe Careiului. Bărbat lovit în plin de o mașină

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri pe drumul Careiului, la ieșire din municipiul Satu Mare. Un bărbat a fost rănit după ce, traversând prin loc nepermis, a fost lovit de un autoturism.

Ce spune Poliția:

Ieri, 17 noiembrie, în jurul orei 13.10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșirea din localitatea Satu Mare spre Decebal. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Sighetu Marmației, aflându-se la volanul unui autoturism, dinspre localitatea Decebal spre strada Careiului, din municipiul Satu Mare, a accidentat un bărbat, de 47 de ani, din Oar, care în calitate de pieton a traversat drumul public prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier pietonul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Alice Răspunde

    8❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.