Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Gest deosebit! Legume de la fermierii sătmăreni pentru nevoiașii din județ

Legume de la fermierii sătmăreni pe mesele nevoiașilor. 15 noiembrie, Ziua Mondială a Săracilor: cu această ocazie, fermierii din Satu Mare au livrat o cantitate însemnată de donații de legume Serviciului de Ajutor Maltez Satu Mare a cărui personal și voluntari le vor distribui celor nevoiași.

În urma apelului făcut de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă din Partium, donația fermierilor din Lazuri și Agriș se compune din ardei, vinete, cartofi, ceapă și varză (căpățână și rasă).

„Solidaritatea este importantă, precum și faptul să fim alături unii de alții și, în momente dificile, să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru. Acesta este primul eveniment al inițiativei „Dăruiește un coș cu produse locale”, un proiect pe care dorim să îl continuăm pe termen lung. Consider că în piețele agroalimentare din Satu Mare s-ar putea crea puncte de colectare unde producătorii ar putea depune produsele nevândute, donându-le astfel celor nevoiași. În același timp, Serviciul de Ajutor Maltez ar avea mare nevoie de un depozit frigorific unde să depoziteze aceste produse până la distribuirea în casele celor în cauză”, a declarat Magyar Lóránd, coordonatorul Asociației pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă din Partium care, împreună cu Nagy Szabolcs, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, au predat personal donațiile Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare.

„Aceste donații sunt un ajutor imens, suntem foarte recunoscători fermierilor și producătorilor care au contribuit cu produsele lor la ajutarea acestor oameni. Sper ca această colaborare să se mențină pe un termen cât mai lung”, a adăugat Hegedűs Gergő, liderul Serviciului de Ajutor Maltez Satu Mare.

5 comentarii

  1. Tabu Răspunde

    Mai donati si la fomistii de bugetari.

  2. Alice Răspunde

    ❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

  3. Negrestean Răspunde

    G A R G A R A .

  4. Garuboz Răspunde

    Asta miroase a propaganda iudemerista!

    • ... Răspunde

      Da. Cu o mică-mare diferență. Iudemere are acțiunea asta an de an. De fapt de foarte mulți ani. Mai e și aia cu cutiile de pantofi cadou pregătit de copiii pentru copiii. Că tu nu aflași încă …..?😪 Așa că să nu te mire că totuși are un electorat cât de cât stabil. Ai noștri românași își aduc aminte de noi, simpli alegători doar în campaniile electorale.😰😱😤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.